Το Welcome to Derry περιστρέφεται γύρω από την ιστορία και τις καταβολές του κλόουν Pennywise


Μία prequel σειρά του It έρχεται στο HBO Max, σε περίπτωση που έχετε όρεξη να χάσετε για τα καλά τον ύπνο σας. Η είδηση έγινε γνωστή από το Variety, χωρίς να είναι ακόμη γνωστό ωστόσο το πότε αυτή θα κάνει πρεμιέρα στη δημοφιλή πλατφόρμα streaming.

Η σειρά θα φέρει τον τίτλο Welcome to Derry, ενώ αυτή θα τοποθετείται στα 1960s. Κεντρική θεματολογία της θα είναι τα γεγονότα που οδήγησαν στο It: Chapter One, το adaptation δηλαδή του βιβλίου του Stephen King από το 2017. Σύμφωνα και πάλι με το Variety, το Welcome to Derry περιστρέφεται γύρω από την ιστορία και τις καταβολές του κλόουν Pennywise. 

Executive producer του Welcome to Derry θα είναι ο Andy Muschietti, σκηνοθέτης των ταινιών It: Chapter One και It: Chapter Two, όπως και η Barbara Muschietti και ο Jason Fuchs. Οι Muschietti και Fuchs είναι μάλιστα αυτοί που υπογράφουν και την ιστορία του prequel, με τον Fuchs να υπογράφει ολόκληρο το σενάριο της σειράς. Ο Andy Muschietti αναμένεται από την άλλη να σκηνοθετήσει το πρώτο επεισόδιο της σειράς.

Η Warner Bros. Television είναι η εταιρία που έχει αναλάβει την παραγωγή του πολυαναμενόμενου prequel, με την ίδια να επενδύει το τελευταίο διάστημα σε πληθώρα από spinoff projects του κινηματογραφικού της σύμπαντος, όπως το The Penguin από τον Batman.