Ας ελπίσουμε να μην πέσει μέσα!


Για πυρηνικό πόλεμο ετοιμάζεται στο promo clip του επόμενου επεισοδίου του το South Park, το οποίο θα ονομάζεται μάλιστα Back to the Cold War!

Παρά το γεγονός ότι το clip δεν αναφέρεται στον πόλεμο μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας που ξέσπασε την προηγούμενη εβδομάδα, το teaser του επεισοδίου της αγαπημένης κωμικής και άκρως κυνικής σειράς φαίνεται πως είναι ακριβώς μέσα στο κλίμα όλων όσων ζούμε. Ο ήρωας της σειράς Mr. Mackey, φαίνεται μάλιστα να δηλώνει πως είναι «έτοιμος για πυρηνική επίθεση».

Δείτε εδώ το clip:

Το Back to the Cold War αναμένεται να προβληθεί σήμερα το βράδυ από το Comedy Central και το μόνο που ελπίζουμε είναι οι δημιουργοί της σειράς να μην έχουν πέσει ούτε λίγο μέσα στις «προβλέψεις» τους!

Σε άλλα νέα, οι δημιουργοί του South Park, Matt Stone και Trey Parker, αναμένεται να συνεργαστούν με τον Kendrick Lamar σε μια live-action κωμωδία.

Η παραγωγή της θα ξεκινήσει αυτή την άνοιξη και σε αυτή θα παρακολουθήσουμε την ιστορία ενός νέου, έγχρωμου άνδρα, ο οποίος θα πιάσει δουλειά σε ένα μουσείο ιστορίας, υποδυόμενος τον σκλάβο σε σχετικά σκετς για τους επισκέπτες του. Σύντομα, ο ίδιος θα ανακαλύψει ότι οι πρόγονοι των γονιών της λευκής κοπέλας του, κάποτε είχαν για σκλάβους τους δικούς του προγόνους.

Ο Kendrick Lamar και ο επί χρόνια manager του και συνεργάτης, Dave Free, θα βρεθούν πίσω από την παραγωγή της ταινίας μέσα από την multi-disciplinary media εταιρεία τους, pgLang, ενώ οι Stone και Parker θα κάνουν το ίδιο μέσα από την εταιρεία τους, Park County. Το σενάριο της ταινίας υπογράφει ο σεναριογράφος του South Park, Vernon Chatman.

Η διανομή της ταινίας πρόκειται να γίνει μέσω της Paramount Pictures, η οποία θα διαθέτει και τα δικαιώματα για streaming της ταινίας.