Πότε θα κυκλοφορήσει η νέα ταινία του David Leitch στους κινηματογράφους;


Με τον αγαπημένο Brad Pitt φαίνεται να παλεύει ο Bad Bunny στη νέα action ταινία της Sony Pictures, Bullet Train. Η αποκάλυψη γίνεται από το πρώτο trailer της πολυαναμενόμενης ταινίας του David Leitch, στο οποίο ο Πορτορικανός rapper και τραγουδιστής καρφώνει ένα μαχαίρι στο στήθος του καυτού ηθοποιού του Hollywood.

Το Bullet Train αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 15 Ιουλίου και σε αυτό πρωταγωνιστούν επίσης οι Michael Shannon, Joey King, Aaron Taylor Johnson, Brian Tyree Henry, Zazie Beetz και πολλοί ακόμη. Η ταινία βασίζεται στο Ιαπωνικό μυθιστόρημα Maria Beetle του Kotaro Isaka, ενώ το σενάριό της υπογράφει ο Zak Olkewicz.

Ο Bad Bunny συνεχίζει φυσικά την μουσική του καριέρα η οποία και έχει εκτοξευτεί, με τον ίδιο να βρίσκεται αυτήν την περίοδο σε μια μεγάλη περιοδεία. Το τελευταίο του άλμπουμ κυκλοφόρησε το 2020 με τίτλο El Último Tour del Mundo, came out in 2020. Έκτοτε, ο Bad Bunny έχει κυκλοφορήσει τα κομμάτια “Volví”, “De Museo”, “Yonagun” και “Lo Siento BB:/.” Επιπλέον, εμφανίστηκε και στα πρόσφατα Latin Grammys.

Δείτε εδώ το trailer της ταινίας Bullet Train: