Ο Σκαθαροζούμης είναι έτοιμος να επιστρέψει για ακόμη μια ταινία, με τους Michael Keaton, Winona Ryder και Tim Burton να έχει επιβεβαιωθεί ότι θα συμμετέχουν στο project.


Όσοι και όσες μεγαλώσαμε με τον Σκαθαροζούμη να παίζει ασταμάτητα στο βίντεο του σπιτιού μας, πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι, καθώς αυτός επιβεβαιώνεται ότι πρόκειται να επιστρέψει για το πολυαναμενόμενο sequel του. Και εγγυητής για την κυκλοφορία αυτή δεν είναι άλλος από τον αγαπημένο Brad Pitt στο ρόλο του παραγωγού.

Σύμφωνα με τον Jeff Sneider του Ankler, η εταιρία παραγωγής του Pitt, Plan B, έχει αναλάβει επίσημα την υλοποίηση της ταινίας Beetlejuice 2, με στόχο το ξεκίνημα των γυρισμάτων όσο το δυνατόν γρηγορότερα αυτό το καλοκαίρι.

Σύμφωνα επίσης με τον Sneider, οι original ηθοποιοί του Beetlejuice, Michael Keaton και Winona Ryder, θα επιστρέψουν στους ρόλους τους, ενώ ο Tim Burton θα είναι επίσης κατά πάσα πιθανότητα και πάλι ο σκηνοθέτης της ταινίας. Αντίθετα, για λόγους που εύκολα γίνονται κατανοητοί, ο Alec Baldwin δεν θα εμπλακεί στη νέα αυτή παραγωγή.

Οι φήμες για την παραγωγή ενός sequel του Bettlejuice κυκλοφορούν εδώ και χρόνια στο Hollywood, με τους Burton, Keaton και Ryder να έχουν εκφράσει δημόσια το ενδιαφέρον τους για την επιστροφή του αγαπημένου Σκαθαροζούμη. Ο Burton πήρε το πράσινο φως από τη Warner Bros ώστε να ξεκινήσουν τα γυρίσματα το 2015, όμως πέρυσι έγινε γνωστό ότι το project είχε διακοπεί.

Το original Beetlejuice κυκλοφόρησε στις αίθουσες το μακρινό πλέον 1988, σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία και αποκτώντας σταδιακά cult status. Η ταινία έκοψε εισιτήρια αξίας 75 εκατομμυρίων στο box office, κέρδισε ένα Όσκαρ για το Μακιγιάζ της και απέκτησε στη συνέχεια τη δική της τηλεοπτική σειρά, video games, ακόμη και ένα musical.

Μέχρι λοιπόν να κυκλοφορήσει το πολυαναμενόμενο sequel του Bettlejuice, κάντε μια επανάληψη στην ταινία που χαράκτηκε στην καρδιά μας από την παιδική μας ηλικία!

Δείτε εδώ το trailer το original Σκαθαροζούμη: