Δείτε το teaser trailer του Chip ‘n Dale: Rescue Rangers με τους John Mulaney και Andy Samberg να χαρίζουν τις φωνές τους στα αξιαγάπητα σκιουράκια


Τη μεγάλη τους επιστροφή στις οθόνες μας ετοιμάζουν τα αξιαγάπητα σκιουράκια, Chip και Dale, μέσα από το Chip ‘n Dale: Rescue Rangers του Disney+.

Η ταινία αναμένεται να είναι ένα υβριδικό live-action αλλά και animated project, που θα θυμίσει σε πολλούς αυτό του Who Framed Roger Rabbit?. Το άτυπο αυτό homage επισφραγίζεται μάλιστα στη νέα ταινία μέσα από μια cameo εμφάνιση του ίδιου του Roger Rabbit!

Η ταινία ξεκινά 30 χρόνια μετά το τέλος της τηλεοπτικής σειράς των Chip και Dale, με τον Chip να έχει αποσυρθεί στη ζωή στα προάστια, εργαζόμενος ως ασφαλιστής, και τον Dale να προσπαθεί με νύχια και με δόντια να μείνει στο προσκήνιο του Hollywood, έχοντας υποστεί μια αναβάθμιση CGI τεχνολογίας!

Όταν ένα μέλος του παλιού cast της σειράς που τους έκανε διάσημους θα εξαφανιστεί, τότε τα δημοφιλή τρωκτικά θα βάλουν τις στολές ντετέκτιβ τους, επιχειρώντας να λύσουν το μυστήριο, αλλά και να γεφυρώσουν τη μεταξύ τους σχέση.

Το Chip ‘n Dale: Rescue Rangers θα κάνει πρεμιέρα στις 20 Μαΐου στο Disney+. Οι Will Arnett, Eric Bana, Flula Borg, Keegan-Michael Key, Tress MacNeille, Tim Robinson, J.K. Simmons και Chris Parnell συμπληρώνουν το λαμπερό του cast, ενώ στον ρόλο του σκηνοθέτη βρίσκεται ο Akiva Schaffer.

Δείτε εδώ το teaser trailer του Chip ‘n Dale: Rescue Rangers: