Ένας fan της αγαπημένης σειράς κινουμένων σχεδίων μετέτρεψε την κλασική  “steamed hams” σκηνή της σε ένα point-and-click adventure game, που μπορείτε να κατεβάσετε εδώ


Σε ένα point-and-click adventure game μετατράπηκε η iconic σκηνή των Simpsons με τίτλο “steamed hams”, από έναν θεότρελο θαυμαστή της σειράς.

Δημιουργημένο από τον developer NeoDement, το Steamed Hams: The Graphic Adventure είναι βασισμένο στη σκηνή από το επεισόδιο της έβδομης σεζόν, με τίτλο 22 Short Films About Springfield. Σε αυτό, ο διευθυντής Skinner προσπαθεί να πείσει τον επιστάτη Chalmers ότι τα Krusty Burgers του Springfield είναι χειροποίητα «μπέικον στον ατμό».

Η σκηνή, η οποία και προβλήθηκε το 1996, έχει αποκτήσει εκ νέου ζωή μετά την κυκλοφορία μιας σειράς από memes τα τελευταία χρόνια, στα οποία και μνημονεύεται.

Μπορείτε να κάνετε εδώ download στο παιχνίδι δωρεάν και μέσα από την Gamejolt, ή να δείτε ένα playthrough παρακάτω.

Το Steamed Hams: The Graphic Adventure είναι εμπνευσμένο από κλασικά παιχνίδια της LucasArts, όπως τα Day Of The Tentacle και Monkey Island, ενώ μοιράζεται με αυτά την ίδια αισθητική και design.

Ο Bill Oakley, ο οποίος και εργάστηκε ως σεναριογράφος στους Simpsons, μοιράστηκε την ανάρτηση του developer κατενθουσιασμένος.

Οι Simpsons έχουν αποτελέσει την πηγή έμπνευσης για άπειρα μέχρι σήμερα παιχνίδια, όπως το Simpsons arcade game του 1991, το Simpsons: Hit And Run του 2003 και το Simpsons Wrestling. Η τελευταία μεγάλη κυκλοφορία σε παιχνίδι υπήρξε το Simpsons Game του 2007.

Το show, που ξεκίνησε να προβάλλεται το 1989, βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη μέση της 33ης σεζόν του.