Το trailer της σειράς που θα μας καθηλώσει στη μικρή οθόνη έκανε την πρεμιέρα του κατά τη διάρκεια του χθεσινού Super Bowl


Το trailer της πολυαναμενόμενης σειράς, Lord Of The Rings: The Rings Of Power, που θα μας καθηλώσει χωρίς αμφιβολία στη μικρή οθόνη, έκανε την πρεμιέρα του κατά τη διάρκεια του χθεσινού τελικού του Super Bowl εντυπωσιάζοντας το κοινό.

Το μεγάλο αμερικανικό sporting event του Super Bowl είναι γνωστό ότι περιλαμβάνει κάθε χρόνο στη διοργάνωσή του μερικά από τα trailers και τα teasers των μεγαλύτερων ταινιών και σειρών που πρόκειται να κάνουν την πρεμιέρα τους το επόμενο διάστημα, προβάλλοντάς τα κατά τη διάρκεια του διαλλείματος για διαφημίσεις.

Αυτή τη χρονιά, οι fans του JRR Tolkien είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν το πρώτο δείγμα της σειράς που πρόκειται να ξεκινήσει να προβάλλεται από το Amazon Prime Video τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Η σειρά είναι η ακριβότερη τηλεοπτική παραγωγή όλων των εποχώ, με τις πρώτες πέντε σεζόν της να υπολογίζεται ότι θα κοστίσουν ένα δισεκατομμύριο δολάρια.

Το trailer περιλάμβανε διάφορα clips από τη Μέση Γη, χωρίς ωστόσο λεπτομέρειες πάνω στα storylines που η σειρά θα περιλαμβάνει. Γνωρίζουμε ωστόσο έτσι κι αλλιώς ότι αυτή πρόκειται να βασιστεί πάνω στο βιβλίο The Silmarillion, εκατοντάδες χρόνια δηλαδή πριν δηλαδή από την εποχή που εκτυλίσσονται τα Hobbit και The Lord Of The Rings. 

Ανάμεσα στα trailers που προβλήθηκαν κατά τη διάρκεια του Super Bowl ήταν και το νέο υλικό για το Doctor Strange In The Multiverse Of Madness της Marvel, το οποίο και ξεκινά από εκεί που μας άφησε το Spider-Man: No Way Home.

Δείτε εδώ το trailer του Lord Of The Rings: The Rings Of Power: