Ο αγαπημένος ήρωας της παιδικής μας ηλικίας αποκτά επιτέλους τη δική του ταινία από την Pixar, με ένα λαμπερό cast με τους Chris Evans, Keke Palmer, Taika Waititi, Peter Sohn και πολλούς ακόμα


Ο αγαπημένος Space Ranger της παιδικής μας ηλικίας, Buzz Lightyear, αποκτά επιτέλους τη δική του spin-off ταινία, δια χειρός φυσικά της Pixar.

Βασισμένο στον χαρακτήρα που γνωρίσαμε από τη σειρά ταινιών Toy Story, το Lightyear αναμένεται να κάνει την πρεμιέρα του στις αίθουσες το φετινό καλοκαίρι και πιο συγκεκριμένα στις 17 Ιουνίου.

Μέσα από την ταινία αναμένεται να απαντηθεί το διαχρονικό ερώτημα των θαυμαστών του Toy Story: Ποια ήταν τελικά η ταινία που είδε ο Andy και τον έκανε να θέλει διακαώς μια φιγούρα Buzz Lightyear;

Τη φωνή του Buzz χαρίζει ο αγαπημένος Chris Evans, όπως άλλωστε το έχει ξανακάνει στο παρελθόν σε ταινίες Toy Story. Το all-star cast συμπληρώνεται από τους Keke Palmer, Taika Waititi και Dale Soules, ενώ τη φωνή τους χαρίζουν επίσης σε χαρακτήρες της ταινίας οι Uzo Aduba, James Brolin, Mary McDonald-Lewis, Efren Ramirez και Isiah Whitlock.

Ο βραβευμένος με Oscar συνθέτης, Michael Giacchino (Spider-Man: No Way Home, The Batman), αναμένεται να επιστρέψει στην Pixar για το Lightyear score, έχοντας στο παρελθόν γράψει τις μουσικές στις ταινίες Up, The Incredibles, Inside Out, Coco και άλλα κλασικά.

Τσεκάρετε λοιπόν το trailer του Lightyear εδώ και ετοιμαστείτε για μια βουτιά στα παιδικά σας χρόνια το ερχόμενο καλοκαίρι:

buzz Lightyear movie pixar poster trailer