Μετά την τεράστια επιτυχία της σειράς Normal People, ακόμη ένα μυθιστόρημα της Sally Rooney διασκευάζεται για την μικρή οθόνη


Αν είστε κι εσείς από αυτούς που περάσατε το πρώτο lockdown με μόνη παρηγοριά το τηλεοπτικό Normal People, τότε τα νέα είναι υπέροχα, μιας που ακόμη ένα μυθιστόρημα της Sally Rooney πρόκειται να διασκευαστεί για τη μικρή οθόνη και να μας κάνει παρέα το επόμενο διάστημα (ευελπιστούμε όχι σε lockdown αυτή τη φορά!).

Το πρώτο trailer του Conversations with Friends για το BBC είναι γεγονός και μπορείτε να το απολαύσετε παρακάτω.

Η επικείμενη τηλεοπτική σειρά, που βασίστηκε στο βραβευμένο best seller και ντεμπούτο βιβλίο της Rooney, πρόκειται να κάνει την πρεμιέρα της τον ερχόμενο Μάιο στη συχνότητα του BBC.

Στον ρόλο της Frances πρόκειται να δούμε τη νεαρή ηθοποιό, Alison Oliver, ενώ την κολλητή της φίλη, Bobbi, θα ερμηνεύσει η Sasha Lane. Η ιστορία ξεκινά όταν η Frances και η Bobbi συναντούν το παντρεμένο ζευγάρι των Melissa (Jemima Kirke) και Nick (Joe Alwyn).

Δείτε εδώ το trailer της πολυαναμενόμενης σειράς:

Η σειρά Conversations with Friends ακολουθεί το Normal People, τη διασκευή του δεύτερου μυθιστορήματος της Rooney, στο οποίο και απολαύσαμε τους μοναδικούς Paul Mescal και Daisy Edgar-Jones. Η ομάδα που θα βρεθεί στην παραγωγή της νέας σειράς παραμένει σχεδόν η ίδια, ενώ ο Lenny Abrahamson θα βρεθεί και πάλι στον ρόλο του σκηνοθέτη.

Κάντε λοιπόν υπομονή μέχρι τον Μάιο και καλό binge watching!