Ο Macaulay Culkin είναι και επίσημα 40 ετών και αυτό είναι από μόνο του υλικό για μια ολοκαίνουρια docuseries γύρω από τη ζωή του


Είστε έτοιμοι να νιώσετε γέροι για τα καλά; Ο Macaulay Culkin είναι και επίσημα 41 ετών και αυτό είναι από μόνο του υλικό για μια ολοκαίνουρια docuseries γύρω από τη ζωή του, που έρχεται σύντομα στις οθόνες μας.

Το πάλαι ποτέ παιδί θαύμα, που γνωρίσαμε μέσα από ταινίες της παιδικής μας ηλικίας όπως το Home Alone, είναι έτοιμο να γυρίσει ένα docuseries γύρω από το midlife crisis που ο ίδιος βιώνει, γυρνώντας τον κόσμο με απώτερο σκοπό να εξερευνήσει το πώς οι λαοί του απαντούν σε υπαρξιακά ερωτήματα, αλλά και πώς αντιλαμβάνονται την έννοια του γήρατος.

Όσο ο Macaulay Culkin θα ταξιδεύει αναζητώντας απαντήσεις, ο ίδιος θα επιχειρεί να σβήσει από το προσωπικό του bucket list μερικές από τις επιθυμίες της ζωής του.

Το docuseries θα κυκλοφορήσει σε παραγωγή της Lightbox, ενώ αυτός θα είναι και ο πρώτος ρόλος του Culkin έπειτα από αυτόν του Mickey στο περσινό American Horror Story: Double Feature.

Η σειρά που αναμένεται να έρθει στις οθόνες μας αποτελεί το αποτέλεσμα της έμπνευσης των παραγωγών της όταν είδαν πόσο τεράστιο viral έγιναν τα γενέθλια του Culkin τον Αύγουστο του 2020, όταν εκείνος έκλεισε επίσημα τα 40 του χρόνια.

«Ο Mack παραμένει όσο iconic ήταν και όταν μας συστήθηκε – είναι σήμερα ένα social media sensation, ένας internet entrepreneur και σκληρά εργαζόμενο μέλος της θεματικής μπάντας του που αποτελεί ένα tribute band στους Velvet Underground. Παρά το θρυλικό του status, όπως όλοι μας, πρέπει να έρθει αντιμέτωπος με το τι σημαίνει να είσαι ένας κανονικός μεσήλικας, με μια σύζυγο και ένα νέο παιδί, που σύντομα θα είναι στην ίδια ηλικία με αυτή που εκείνος έγινε ένας παγκόσμιος superstar. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που δουλεύουμε παρέα τις mid-life crises μας με εκείνον σε αυτό το συναρπαστικό project» ανέφεραν οι παραγωγοί της σειράς.

Ο Culkin αρραβωνιάστηκε τον περασμένο Ιανουάριο την επί χρόνια σύντροφό του, Brenda Song. Μαζί έφεραν στον κόσμο τον γιο τους, Dakota, την περασμένη χρονιά.