Η attraction των 40 εκατομμυρίων λιρών που περιλαμβάνει το Μεγάλο Τείχος του Winterfell, είναι πλέον ανοιχτή για tour από όλους τους θαυμαστές της επιτυχημένης σειράς του ΗΒΟ


Αν βρεθείτε το επόμενο διάστημα στη Βόρεια Ιρλανδία, τότε μην παραλείψετε να επισκεφθείτε τα αυθεντικά studios του Game Of Thones, τα οποία άνοιξαν επιτέλους και επίσημα τις πόρτες τους στο κοινό της σειράς για tour και πολλές ακόμη δραστηριότητες.

Τοποθετημένα εντός των Linen Mill Studios του Banbridge, τα σκηνικά της σειράς είναι ανοιχτά στους θαυμαστές της από τις 4 Φεβρουαρίου, ενώ αυτοί θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν κοστούμια, props και πολλά ακόμη.

Το set των 110,000 τετραγωνικών μέτρων περιλαμβάνει το Μεγάλο Τείχος του Winterfell, το King’s Landing και το Dragonstone, αλλά και το σπαθί του Jon Snow, το Longclaw, το φόρεμα που φόρεσε η Sansa για τον γάμο της με τον Joffrey, όπως και πολλές ακόμη interactive εμπειρίες.

Άλλα sets έχουν επανακατασκευασθεί, ενώ φιλοξενούνται σημαντικά props της σειράς όπως ο Iron Throne.

«Αυτά είναι τα πραγματικά sets στα οποία περπατήσαμε. Αυτά είναι τα κοστούμια που φορέσαμε, τα σπαθιά που χρησιμοποιήσαμε», ανέφερε στο Reuters ο ηθοποιός, Ian Beattie, που υποδύθηκε τον Meryn Trant στην ιστορική πλέον σειρά.

Το πράσινο φως για να λειτουργήσει η attraction δόθηκε για πρώτη φορά το 2020.

Σήμερα λοιπόν, αγοράστε τα εισιτήριά σας για το Game Of Thrones Studio Tour εδώ και αφεθείτε για ακόμη μια φορά στη μαγεία της σειράς που άλλαξε για πάντα την τηλεόραση όπως την γνωρίζαμε.

Δείτε εδώ ένα video για το Game Of Thrones Studio Tour: