Οι αγαπημένοι Ewan McGregor και Hayden Christensen αναμένεται να επανενωθούν για τη νέα limited live-action σειρά που θα μας καθηλώσει


Έγινε επιτέλους γνωστή η ημερομηνία που θα κάνει πρεμιέρα η νέα σειρά του Star Wars franchise για τον Obi-Wan Kenobi από το Disney+.

Η limited live-action σειρά με τον Ewan McGregor στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Obi-Wan Kenobi, πρόκειται να προβληθεί στις 25 Μαΐου, ενώ σε αυτήν, ο McGregor αναμένεται να επανενωθεί με τον Hayden Christensen, ο οποίος και υποδύεται τον Anakin Skywalker.

Η σειρά Obi-Wan Kenobi τοποθετείται 10 χρόνια μετά τα γεγονότα της ταινίας Star Wars: Revenge Of The Sith, η οποία και κυκλοφόρησε στις αίθουσες το 2005. Σε αυτήν, ο Jedi Master, Obi-Wan Kenobi, παρακολουθεί τη στροφή του φίλου και μαθητευόμενού του, Anakin Skywalker, προς τη Σκοτεινή Πλευρά και τη μεταμόρφωσή του στον σκοτεινό λόρδο των Sith, Darth Vader.

Τα νέα της πρεμιέρας ήρθαν ταυτόχρονα με την κυκλοφορία του επίσημου poster της σειράς, το οποίο και μπορείτε να δείτε εδώ:

Η 25η Μαΐου, όταν και η σειρά θα ξεκινήσει να προβάλεται, συμπίπτει με την 45η επέτειο από την κυκλοφορία της ταινίας Star Wars: A New Hope του 1977.

Μαζί με τους McGregor και Christensen, στη σειρά αναμένεται να δούμε τους Moses Ingram, Joel Edgerton, Bonnie Piesse, Kumail Nanjiani, Indira Varma, Rupert Friend, O’Shea Jackson Jr., Simone Kessell, Benny Safdie και Sung Kang.