Δεν κλαίμε εμείς, εσείς κλαίτε!


Τίτλοι τέλους πέφτουν στην αγαπημένη τηλεοπτική σειρά κινουμένων σχεδίων της παιδικής μας ηλικίας, του θρυλικού Arthur. Έπειτα από 25 ολόκληρες σεζόν, η σειρά που μας μεγάλωσε μας αποχαιρετά για πάντα, ανταμείβοντάς μας με μερικά επεισόδια στα οποία θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε τις ενήλικες εκδοχές των αγαπημένων μας χαρακτήρων.

Τα επεισόδια αυτά του Arthur θα προβληθούν ως μέρος του μαραθωνίου που ετοιμάζει το κανάλι PBS Kids στο κανάλι του στο YouTube για την 25η επέτειο από την πρεμιέρα της σειράς και θα είναι διαθέσιμα δωρεάν στο κοινό από τις 16 μέχρι και τις 21 Φεβρουαρίου.

Και μπορεί η main σειρά να φτάνει στο τέλος της, το PBS ωστόσο ετοιμάζει σίγουρα και νέο Arthur-related υλικό για μετά το 2022, το οποίο θα περιλαμβάνει ένα podcast, video shorts, αλλά και ψηφιακά παιχνίδια. Όλες φυσικά οι σεζόν της σειράς θα παραμείνουν διαθέσιμες στο PBS Kids για το κοινό. 

Βασισμένη στη σειρά βιβλίων Arthur Adventure του Marc Brown, η σειρά κινουμένων σχεδίων, Arthur, αποτελεί τη μακροβιότερη αντίστοιχη σειρά στην ιστορία της τηλεόρασης μετά τους Simpsons. Στις 25 Ιανουαρίου αναμένεται να κυκλοφορήσει και ένα νέο βιβλίο από το σύμπαν του Arthur με τίτλο Believe In Yourself: What We Learned From Arthur.

«Είναι απίστευτο το πως αυτό που ξεκίνησε σαν μια απλή ιστορία για ύπνο για τον γιο μου, μετατράπηκε τελικά σε μια σειρά εκατοντάδων βιβλίων και μια μεγάλη συνεργασία μα τα GBH και PBS Kids με διάρκεια 25 ετών» ανέφερε ο δημιουργός του Arthur, Marc Brown.

Θα μας λείψει πολύ!