Η πολυαναμενόμενη σειρά της Amazon έρχεται και εμείς ετοιμάζουμε μαραθώνιο rewatch της κινηματογραφικής σειράς που μας μεγάλωσε


Τέσσερα χρόνια αφού πληροφορηθήκαμε για τη δημιουργία του, το τηλεοπτικό Lord of the Rings φαίνεται πως είναι ακόμα πιο κοντά στην κυκλοφορία του από τον κολοσσό της Amazon Prime Video, που τα τελευταία χρόνια κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος στις τηλεοπτικές και κινηματογραφικές παραγωγές. (Ο δισεκατομμυριούχος πια Jeff Bezos ίσως και να παίζει κάποιο ρόλο σε αυτό!)

Και είμαστε σίγουροι πως το Lord of the Rings πλησιάζει, μιας που μετά από την τεράστια, αγωνιώδη αυτή αναμονή, το πρώτο teaser trailer του είναι πλέον γεγονός και εμείς σας το παραθέτουμε.

Βασισμένο και αυτό στο επικό έργο του J.R.R. Tolkien, το τηλεοπτικό Lord of the Rings τοποθετείται στην Δεύτερη Εποχή της ιστορίας της Μέσης Γης, η οποία θα φτάσει στις οθόνες μας στις 2 Σεπτεμβρίου μέσα από το Prime Video.

Στο πρώτο λοιπόν teaser trailer της σειράς, οι θαυμαστές της παρακολουθούμε την αποκάλυψη του τίτλου, όπως και μια ιδιαίτερα οικεία αφήγηση για την προέλευση των δαχτυλιδιών.

Κάντε λοιπόν υπομονή μέχρι τον Σεπτέμβριο και δείτε εδώ το teaser trailer για το The Rings of Power: