Η σειρά-φαινόμενο θα αποκτήσει το 2022 το κορεάτικο makeover της και θα κυκλοφορήσει και πάλι στην πλατφόρμα του Netflix


Ένα κορεάτικο remake πρόκειται να αποκτήσει η άκρως επιτυχημένη σειρά Casa de Papel, το οποίο και πρόκειται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2022 από την πλατφόρμα του Netflix.

Το πρώτο teaser trailer της σειράς είναι πλέον γεγονός και σε αυτό οι θαυμαστές της μαθαίνουν και τον τίτλο της, που δεν είναι άλλος από Money Heist: Korea – Joint Economic Area.

Στον ρόλο του κορεάτη Professor βρίσκεται ο ηθοποιός Yoo Ji-tae, ο οποίος και φαίνεται να ετοιμάζει μια μεγάλη ληστεία, διαλέγοντας τις μάσκες των συνεργών του που δεν είναι άλλες από παραδοσιακές κορεάτικες, αλλά και μάσκες του Salvador Dalí, όπως και στο original Casa de Papel.

Στο teaser trailer γίνονται επίσης γνωστά και τα ονόματα όσων συμμετέχουν στη ληστεία που ετοιμάζεται.

Δείτε εδώ το teaser trailer:

Η ημερομηνία που θα κυκλοφορήσει το Money Heist: Korea – Joint Economic Area δεν έχει γίνει για την ώρα γνωστή, είναι όμως δεδομένο ότι αυτή θα είναι μέσα στο 2022. Όλα τα επεισόδια της σειράς, που αναμένεται να κάνει τεράστια επιτυχία παγκοσμίως, έχει σκηνοθετήσει ο Kim Hong-sun, ο οποίος στο παρελθόν είχε βρεθεί πίσω από επιτυχημένες σειρές όπως τις The Guest, Voice και Black.

Στο remake θα συμμετέχει και ο Park Hae-soo, ή ο Cho Sang-woo ή Player 218 όπως τον γνωρίσαμε στο Squid Game, και θα υποδύεται τον ρόλο του Berlin.

Το σενάριο υπογράφει ο Ryu Yong-jae (My Holo Love, Psychopath Diary), μαζί με τους Kim Hwan-chae και Choe Sung-jun. Σύμφωνα μάλιστα με το Deadline, ο Álex Pina, ο δημιουργός και executive producer της ισπανικής εκδοχής της σειράς θα βρεθεί και πάλι στον ρόλο του executive producer στο κορεάτικο remake.

Η τελευταία σεζόν του Casa de Papel προβλήθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο, έπειτα από πέντε άκρως επιτυχημένες σεζόν. Την ίδια περίοδο, το Netflix ανακοίνωσε επίσημα ότι μετά την επιτυχία αυτή, σχεδιάζει και μια spin-off σειρά, στην οποία το κοινό θα παρακολουθήσει τη συνέχεια της ιστορίας του Berlin. Αυτή πρόκειται να κάνει πρεμιέρα το 2023.