Η παραγωγή της ταινίας, που μέχρι στιγμής δεν έχει τίτλο, θα ξεκινήσει την ερχόμενη άνοιξη


Με τους δημιουργούς του South Park, Matt Stone και Trey Parker, πρόκειται να συνεργαστεί ο Kendrick Lamar, ο οποίος θα βρεθεί στον ρόλο του παραγωγού για μια live-action κωμωδία.

Η παραγωγή της ταινίας, που μέχρι στιγμής δεν έχει τίτλο, θα ξεκινήσει την ερχόμενη άνοιξη και σε αυτή θα παρακολουθήσουμε την ιστορία ενός νέου, έγχρωμου άνδρα, ο οποίος θα πιάσει δουλειά σε ένα μουσείο ιστορίας, υποδυόμενος τον σκλάβο σε σχετικά σκετς για τους επισκέπτες του. Σύντομα, ο ίδιος θα ανακαλύψει ότι οι πρόγονοι των γονιών της λευκής κοπέλας του, κάποτε είχαν για σκλάβους τους δικούς του προγόνους.

Ο Kendrick Lamar και ο επί χρόνια manager του και συνεργάτης, Dave Free, θα βρεθούν πίσω από την παραγωγή της ταινίας μέσα από την multi-disciplinary media εταιρεία τους, pgLang, ενώ οι Stone και Parker θα κάνουν το ίδιο μέσα από την εταιρεία τους, Park County. Το σενάριο της ταινίας υπογράφει ο σεναριογράφος του South Park, Vernon Chatman.

Η διανομή της ταινίας πρόκειται να γίνει μέσω της Paramount Pictures, η οποία θα διαθέτει και τα δικαιώματα για streaming της ταινίας.

Στο μεταξύ, οι fans περιμένουν ακόμη το πέμπτο άλμπουμ του Kendrick, την κυκλοφορία του οποίου και ανακοίνωσε τον περασμένο Αύγουστο. Αυτό πρόκειται να κυκλοφορήσει από την δισκογραφική εταιρεία, Top Dawg Entertainment, με την οποία και συνεργάζεται επί χρόνια.

Ο τελευταίος δίσκος του αγαπημένου ράπερ ήταν το DAMN του 2017, το οποίο και σημείωσε τεράστια επιτυχία παγκοσμίως.