Το πολυαναμενόμενο tech thriller, KIMI, δια χειρός του βραβευμένου σκηνοθέτη, πρόκειται να κυκλοφορήσει από το HBO Max τον επόμενο μήνα


Η μεγάλη κινηματογραφική επιστροφή του Steven Soderbergh με πρωταγωνίστρια τη Zoë Kravitz είναι γεγονός και εμείς έχουμε το πρώτο trailer! Το πολυαναμενόμενο tech thriller, KIMI, δια χειρός του βραβευμένου σκηνοθέτη, πρόκειται να κυκλοφορήσει από το HBO Max τον επόμενο μήνα και όπως ήταν αναμενόμενο, οι θαυμαστές του δεν μπορούν να περιμένουν!

Στην ταινία πρωταγωνιστεί η εξίσου αγαπημένη Zoë Kravitz, η οποία υποδύεται μια αγοραφοβική tech worker στο Seattle, η οποία ανακαλύπτει στοιχεία ενός βίαιου εγκλήματος όσο ελέγχει ένα data stream στη δουλειά της. Τα πράγματα θα γίνουν πολύ χειρότερα όταν εκείνη θα προσπαθήσει να αναφέρει το περιστατικό στην εταιρία όπου εργάζεται, μόνο και μόνο για να συναντήσει ύποπτη αντίσταση σε αυτό.

Στο KIMI πρωταγωνιστούν στο πλάι της Kravitz οι Byron Bowers, Jaime Camil, Erika Christensen, Derek DelGaudio, Robin Givens, Charles Halford και Rita Wilson.

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 10 Φεβρουαρίου στο αμερικανικό HBO Max, ενώ η ευρωπαϊκή της πρεμιέρα αναμένεται να ανακοινωθεί το επόμενο διάστημα.

Το σενάριο της ταινίας υπογράφει ο David Koepp, ο οποίος βρίσκεται και στον ρόλο του παραγωγού μαζί με τον Michael Polaire.

Η προηγούμενη ταινία του Soderbergh, No Sudden Move, κυκλοφόρησε επίσης μέσα από το HBO Max την προηγούμενη χρονιά. Στο crime thriller εποχής πρωταγωνιστούν οι Don Cheadle, Benicio Del Toro, David Harbour, Jon Hamm, Brendan Fraser, Kieran Culkin και Ray Liotta.

Σε άλλα νέα, ο Soderbergh φημολογείται ότι δουλεύει αυτήν την περίοδο πάνω σε μια νέα Ocean’s ταινία.

Δείτε εδώ το trailer του KIMI: