Στην ταινία, η οποία πρόκειται για παραγωγή του Netflix, θα πρωταγωνιστούν οι Benedict Cumberbatch, Ralph Fiennes, Dev Patel και Ben Kingsley


Στον κόσμο του αγαπημένου συγγραφέα παιδικών παραμυθιών, Roald Dahl, πρόκειται να επιστρέψει ο εξίσου αγαπημένος, Wes Anderson, ο οποίος πρόκειται να γυρίσει σε ταινία το κλασικό σήμερα βιβλίο, The Wonderful Story of Henry Sugar. Στην ταινία, η οποία πρόκειται για παραγωγή του Netflix, θα πρωταγωνιστούν ο Benedict Cumberbatch στον ρόλο του Henry Sugar, αλλά και οι Ralph Fiennes, Dev Patel και Ben Kingsley

Δημοσιευμένο το 1977, το Wonderful Story of Henry Sugar αφηγείται την ιστορία ενός πλούσιο άνδρα, ο οποίος αποκτά την υπερδύναμη του να βλέπει μέσα από πράγματα, έχοντας τα μάτια του σφραγισμένα. Την νεοαποκτειθήσα δυνατότητά του θα χρησιμοποιήσει φυσικά για να κερδίσει υπέρογκα ποσά χρημάτων παίζοντας χαρτιά, σύντομα όμως θα συνειδητοποιήσει ότι αυτή έχει και ένα κόστος.

Το Wonderful Story of Henry Sugar θα είναι το δεύτερο βιβλίο του Roald Dahl που θα διασκευάσει ο Anderson, ο οποίος το 2009 γύρισε το Fantastic Mr. Fox σε μια stop-motion animated ταινία με πρωταγωνιστές τους George Clooney, Meryl Streep, Bill Murray και πολλούς ακόμη.

Το Wonderful Story of Henry Sugar θα είναι επίσης και το πρώτο project του Netflix μετά την απόκτηση των δικαιωμάτων για το έργο του Roald Dahl τον περασμένο Σεπτέμβριο. Όταν αυτή έλαβε χώρα, ο CEO της δημοφιλούς πλατφόρμας, Ted Sarandos, ανέφερε ότι αυτή σκόπευε να δημιουργήσει ένα «μοναδικό σύμπαν που θα συνδυάζει animated και live-action ταινίες και σειρές, εκδόσεις, παιχνίδια, εμπειρίες, θεατρικές παραστάσεις, προϊόντα και πολλά ακόμη».

Ο Anderson κυκλοφόρησε πρόσφατα την τελευταία του ταινία, The French Dispatch, ενώ πριν από λίγες εβδομάδες ολοκλήρωσε τα γυρίσματα της επόμενης ταινίας του, Asteroid City.