Η πολυαγαπημένη animated σειρά αποκτά την πρώτη της ταινία και εμείς ανυπομονούμε για τον Μάιο!


Η πολυαγαπημένη animated σειρά, Bob’s Burgers, αποκτά την πρώτη της ταινία, με το official trailer της να γίνεται μόλις διαθέσιμο! Είστε λοιπόν πεινασμένοι για κάτι νόστιμο και ζουμερό, όπως μας ρωτά μια μυστηριώδης φωνή στο trailer 90 δευτερολέπτων για την ταινία;

Η πολυαναμενόμενη μεταφορά της επιτυχημένης σειράς στον κινηματογράφο πρόκειται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 27 Μαΐου στην Αμερική, με την ευρωπαϊκή κυκλοφορία της να προγραμματίζεται για λίγο αργότερα.

Στην ταινία πρόκειται να παρακολουθήσουμε μια ιστορία στο σύμπαν του Bob’s Burgers, η οποία ξεκινά όταν το έδαφος υποχωρεί με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένας τεράστιος κρατήρας μπροστά από το αγαπημένο μπεργκεράδικο.

Όσο ο Bob και η Linda θα προσπαθήσουν να κρατήσουν ζωντανή την επιχείρησή τους, τα παιδιά τους θα επιχειρήσουν να λύσουν ένα μυστήριο που θα μπορούσε να σώσει παράλληλα και το εστιατόριο των γονιών τους. Όσο οι κίνδυνοι μεγαλώνουν, ο ένας θα βοηθήσει τον άλλον στην αναζήτηση της ελπίδας και στην επιστροφή τους στο αγαπημένο τους εστιατόριο.

Η Bob’s Burgers Movie ανακοινώθηκε πίσω στο 2017 και επρόκειτο να κυκλοφορήσει τον Ιούλιο του 2020. Εξαιτίας της πανδημίας τα πλάνα πήγαν εξαιρετικά πίσω, με την Disney να αφαιρεί την ταινία εντελώς από το ημερολόγιο κυκλοφοριών της τα προηγούμενα δύο χρόνια.

Ο δημιουργός της σειράς, Loren Bouchard, προηγουμένως είχε αναφέρει ότι η Bob’s Burgers Movie θα έκανε τους θαυμαστές της σειράς να μάθουν και την τελευταία λεπτομέρεια γύρω από τον κόσμο της, ενώ το σενάριο θα απευθύνεται ακόμη και σε όσους δεν έχουν δει ούτε ένα επεισόδιό της.

Λίγη υπομονή λοιπόν μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι!