Η Zendaya επιστρέφει με τη δεύτερη σεζόν του Euphoria και το trailer του είναι το συναισθηματικό rollercoaster που όλοι αναμέναμε


Η αναμονή για τη δεύτερη σεζόν του Euphoria φτάνει και επίσημα στο τέλος της. Το HBO προς μεγάλη ευχαρίστησή μας ανακοίνωσε και επίσημα την επιστροφή της δραματικής σειράς που αγαπήθηκε όσο λίγες, με την πρεμιέρα της να αναμένεται για τις 9 Ιανουαρίου του 2022. Τα νέα επεισόδια θα κυκλοφορούν και πάλι σε εβδομαδιαία φάση και σε αυτά αναμένεται να παρακολουθήσουμε τα έργα και τις ημέρες της 17χρονης Rue, που ερμηνεύει η αγαπημένη Zendaya, η οποία προσπαθεί να επιβιώσει ανάμεσα στις πιέσεις του έρωτα, της απώλειας, αλλά και του εθισμού.

Όσον αφορά στο cast της σειράς, το HBO επιβεβαίωσε τη συμμετοχή των Zendaya, Hunter Schafer, Nika King, Eric Dane, Angus Cloud, Jacob Elordi, Algee Smith, Sydney Sweeney, Alexa Demie, Barbie Ferreira, Maude Apatow, Javon Walton, Dominic Fike, Storm Reid , αλλά και Austin Abrams.

Το Euphoria επρόκειτο επιστρέψει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες τον Μάρτιο του 2020, με την πανδημία ωστόσο να καθυστερεί για σχεδόν έναν χρόνο την κυκλοφορία της δεύτερης σεζόν του. Για να ανταμειφθούμε για την αναμονή, ωστόσο, δύο standalone installments έχουν ετοιμαστεί, οι οποίες επικεντρώνονται στους χαρακτήρες των Zendaya και Hunter Schaffer. Τα δύο αυτά επεισόδια πρόκειται να λειτουργήσουν σαν «γέφυρες» ανάμεσα στις δύο σεζόν της σειράς.

Το ακριβές σενάριο της επιστροφής του Euphoria δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό, είμαστε όμως σίγουροι πως, όπως και το πρώτο, θα μας εκπλήξει.

Δείτε εδώ το teaser trailer της δεύτερης σεζόν:

https://youtu.be/RPz_XktsEFE