Δείτε εδώ την πεντάλεπτη, συνοδευτική εισαγωγή του Jurassic World: Dominion, η οποία δεν περιέχεται στην ταινία, και ετοιμαστείτε για ένα blockbuster-ικό καλοκαίρι


Δεν βλέπετε κι εσείς την ώρα για την κυκλοφορία της ολοκαίνουριας ταινίας από τον κόσμο του Jurrasic Park; Τότε θα απολαύσετε σίγουρα το Prologue, την πεντάλεπτη συνοδευτική ταινία, που δημιούργησαν οι συντελεστές του Jurassic World:Dominion και μόλις κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο. Το Prologue λειτουργεί ως αφετηρία μιας ιστορίας που θα συνεχιστεί στους κινηματογράφους το ερχόμενο καλοκαίρι και είναι σκηνοθετημένη από τον σκηνοθέτη και συν-σεναριογράφο της ταινίας, Κόλιν Τρέβοροου, ενώ δε συμπεριλαμβάνεται στην ταινία, αποτελώντας ξεχωριστό, πρωτογενές περιεχόμενο.

Το Prologue εκτοξεύει το κοινό 65 εκατομμύρια χρόνια πριν, ώστε να βιώσουν τον κόσμο όπως ήταν πριν την ύπαρξη του ανθρώπινου είδους, ενώ προσφέρει μια γεύση ενός κόσμου όπου οι δεινόσαυροι ζούνε ανάμεσα μας. Παρουσιάζει επίσης επτά νέα είδη δεινοσαύρων που δεν έχουν συμπεριληφθεί σε παλαιότερες ταινίες Jurassic, δημιουργημένων από τη θρυλική Industrial Light & Magic, η οποία έχει δημιουργήσει τα οπτικά εφέ κάθε ταινίας Jurassic, συμπεριλαμβανομένης και της τελευταίας. 

Το Prologue επενδύθηκε μουσικά από τον βραβευμένο με Όσκαρ, Μάικλ Γιατσίνο, συνθέτη των Jurassic World, Jurassic World: Το Βασίλειο Έπεσε και Jurassic World: Κυριαρχία.

Το Prologue λειτουργεί ως αφετηρία μιας ιστορίας που θα συνεχιστεί στους κινηματογράφους στις 9 Ιουνίου και εμείς δεν βλέπουμε την ώρα να την απολαύσουμε!

Δείτε εδώ το Prologue: