To πολυαναμενόμενο πρώτο επεισόδιο του Sex and the City reboot έρχεται στις 9 Δεκεμβρίου και τίποτα δεν φαίνεται να έχει αλλάξει δέκα χρόνια μετά. Εκτός από την αποχώρηση της Samantha.


Σε 10 επεισόδια θα παρουσιαστεί το reboot της αγαπημένης σειράς των ‘90s, Sex and the City, με την 9η Δεκεμβρίου να είναι η μέρα στην οποία αυτό θα κάνει επίσημα πρεμιέρα. Η επιστροφή της σειράς τιτλοφορείται And Just Like That, ενώ αυτή θα γίνει με ένα επεισόδιο ανά εβδομάδα, όπως και στις παλιές καλές εποχές του ΗΒΟ.

Η νέα σεζόν της σειράς θα γίνει ωστόσο χωρίς τη συμμετοχή της Kim Cattrall στον ρόλο της Samantha, γεγονός που μας κάνει να αγωνιούμε να δούμε πως ακριβώς θα διαχειριστούν την απώλεια οι δημιουργοί της σειράς. Η Cattrall φαίνεται πως αρνήθηκε να συμμετάσχει στο reboot έπειτα από δημόσιες κόντρες της με τη συμπρωταγωνίστριά της, Sarah Jessica Parker, ενώ η ίδια αναμένεται να συμμετάσχει στη νέα τηλεοπτική ανάγνωση του Queer As Folk, που σύντομα θα ξεκινήσει γυρίσματα.

Οι τρεις αυτή τη φορά φίλες θα επιστρέψουν στη Νέα Υόρκη με νέα πρόσωπα, αλλά και γνώριμους χαρακτήρες της σειράς, ενώ στο trailer θα δούμε και τον Stanford να αγκαλιάζει την Carrie για τελευταία φορά, μιας που πρόσφατα ο Willy Garson, που υποδυόταν τον αγαπητό χαρακτήρα, έφυγε από τη ζωή στα 57 του χρόνια.

Δείτε εδώ το trailer της επιστροφής του Sex and the City και ετοιμάστε τα πιο εκκεντρικά σας outfits για τις 9 Δεκεμβρίου:

https://youtu.be/KNLwEjJPbcs