Το «Empire of Light» θα μας μεταφέρει σε κάποιο παλιό σινεμά στις ακτές της Νότιας Αγγλίας στα 80ς


Ακούγοντας τις λιγοστές πληροφορίες που έχουμε στη διάθεσή μας για την υπόθεση νιώθει κανείς ότι είναι αυτό που χρειαζόμασταν, αυτό που μας έχει λείψει μάλλον μετά από τόση καραντίνα. Ο Σαμ Μέντες φροντίζει για εμάς από ό,τι φαίνεται και το «Empire of Light» είναι το νέο ερωτικό δράμα που ετοιμάζει να βγάλει στις αίθουσες. Ξέρουμε ότι θα μεταφερθούμε σε κάποιο παλιό σινεμά κάπου στις ακτές της Νότιας Αγγλίας γύρω στα 80ς. Ξέρουμε ακόμη ότι η Ολίβια Κόλμαν θα είναι η εκλεκτή του δράματος που θα δούμε, η πρωταγωνίστρια.

Ο Μέντες μέχρι στιγμής έχει προβεί στις εξής αποκαλύψεις:  

«Είμαι θαυμαστής των πρότζεκτς που αναλαμβάνει η Searchlight εδώ και πολλά χρόνια. Μερικές από τις αγαπημένες μου ταινίες, κάθε χρονιάς τις τελευταίες δεκαετίες, είναι δικές τους κι αυτό δεν είναι τυχαίο. Οπότε χαίρομαι ιδιαίτερα που αυτή η ταινία μου, η οποία είναι πολύ προσωπική για μένα, θα έχει τη δική τους στήριξη. Βρήκα το ιδανικό σπίτι...».

Η Searchlight όπως έχει γίνει γνωστό έχει αναλάβει τη παραγωγή ενώ ο Ρότζερ Ντίκινς (διευθυντής φωτογραφίας) που είναι πάντα στο πλευρό του Μέντες, έχει ήδη υπογράψει για τη ταινία.