Το τρέιλερ κυκλοφόρησε και υπάρχουν 3 σημαντικοί λόγοι να το δούμε: Τέιλουρ Πέιτζ,  Ράιλι Κίου και Nίκολας Μπράουν


Πριν πέντε χρόνια μέσα από 148 tweets,  μία γυναίκα που δεν ξέρουμε, εξιστόρησε όσα της συνέβησαν σ'ένα εντελώς απρόβλεπτο μα κυρίως επικίνδυνο road trip της στη Φλόριντα μαζί με μία εξίσου άγνωστη γυναίκα. Η Τζανίξα Μπράβο γνωστή για τις ανατρεπτικές της δουλειές δεν θα μπορούσε να αφήσει αυτή την ιστορία έξω από το βιογραφικό της στον κινηματογράφο, έτσι αυτή η ιστορία έχει ήδη πάρει το δρόμο προς την έξοδο στις αίθουσες (ελπίζουμε) και έχει όνομα, λέγεται «Zola».

aaza.jpg

Μπορεί το trafficking να είναι μία από τις μελανότερες σελίδες στην ιστορία της κοινωνίας μας, μα η Τζανίξα έχει σκοπό σ' αυτή τη ταινία να το παρουσιάσει έως και σουρεαλιστικά αλλά με την απαραίτητη πικρία πάντα.  Η «Zola» ζει τη μέρα εκτελόντας χρέη σερβιτόρας και το βράδυ εργάζεται ως χορεύτρια. Όλα κυλούν σχετικά συμβατικά στη ζωή της μέχρι τη στιγμή της συνάντησή της με μία πελάτισσα. Η απόφασή της να ακολουθήσει τη πελάτισσα στη Φλόριντα διαγράφει έναν νέο δρόμο για τη «Zola», επικίνδυνο και κυριολεκτικά χωρίς επιστροφή. Οι υποσχέσεις της πελάτισσάς της για εύκολο χρήμα την πείθουν αμέσως, μα η πραγματικότητα που θα συναντήσει εκεί δεν έχει καμία σχέση με τη φαντεζί ζωή που της υποσχέθηκε αλλά με αδίστακτους νταβατζήδες και άλλους κινδύνους.

Εκτός από την υπόθεση που σε ψήνει χωρίς καν να χρειαστεί να δεις το τρέιλερ, το καστ είναι επίσης δελεαστικό. Τέιλουρ Πέιτζ,  Ράιλι Κίου και Nίκολας Μπράουν είναι οι τρεις επιπλέον λόγοι που μας ιντριγκάρουν να τρέξουμε να προλάβουμε θέσεις όταν ξεκινήσει την επέλασή της στις αίθουσες η «Zola».