Τα γυρίσματα ξεκινούν άμεσα σε Ελλάδα και Αμερική κι ο ενθουσιασμός μας δεν κρύβεται


Τον περασμένο Οκτώβρη ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, μέσα από μία ανάρτησή του στο Twitter, απηύθυνε κάλεσμα για το κάστινγκ που ξεκίνησε για τη ταινία του Disney+ με θέμα τη ζωή του με σκοπό να βρεθούν πρωταγωνιστές για να ενσαρκώσουν εκείνον και τον αδερφό του, Θανάση, στα παιδικά τους χρόνια.

 «Η Disney ετοιμάζει ταινία βασισμένη στην ιστορία της οικογένειας μου και ψάχνει ηθοποιούς να παίξουν εμένα και τον αδερφό μου, τον Θανάση, στα νεότερα μας χρόνια. Δεν χρειάζεστε εμπειρία! Βοηθάει αν μοιάζετε στα όμορφα αγόρια που βλέπετε παρακάτω σε φωτογραφίες και έχετε κάποια εμπειρία με το μπάσκετ. Διαδώστε την είδηση!»

Γνωρίζαμε ήδη ότι η ταινία θα σκιαγραφούσε την ιστορία της οικογένειάς του, θα επικεντρωνόταν δηλαδή στη μετανάστευση καθώς και στο πώς κατάφεραν να επιβιώσουν εδώ αλλά σημείο αναφοράς της ταινίας θα ήταν και η προσωπική διαδρομή του Γιάννη Αντετοκούνμπο από τα γήπεδα μπάσκετ της γειτονιάς του μέχρι το NBA. Λίγες ώρες πριν διέρρευσαν και τα ονόματα των πρωταγωνιστών της πολυαναμενόμενης ταινίας.Ο ηθοποιός Ούτσε Αγκάντα θα παίξει τον ρόλο του Γιάννη, η Γιετίντε Μπαντάκι τον ρόλο της μητέρας του Γιάννη, Βέρα, και ο Ντάγιο Οκενίγι τον πατέρα του Γιάννη, του Τσαρλς.

actrs.jpg

Να πούμε στο σημείο αυτό ότι τα γυρίσματα έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν αυτόν τον καιρό στην Ελλάδα και την Αμερική. Το σενάριο υπογράφει ο Αράς Αμέλ και τη σκηνοθεσία ο Ακίν Ομοτόσο. Αναμένουμε να γνωρίσουμε πιο βαθιά την ιστορία του Γιάννη Αντετοκούνμπο που μόνο συγκίνηση φέρνει στα μάτια μας, η οποία θα έχει τίτλο «Greek Freak».