Δολοπλοκίες, εγκλήματα, πάθος και δράση,  μερικές από τις επιλογές που θα σε καθηλώσουν!


Υπερφυσικές δυνάμεις, δολοφονίες, συγκρουσιακές οικογενειακές σχέσεις και εφαρμογές για sex είναι λίγα μόνο από τα θέματα που θα δούμε στις ολοκαίνουριες σειρές που μας φέρνει το Netflix αυτόν τον Απρίλη. Κι όσο οι μήνες κυλούν και τίποτα δεν φωσφορίζει στον ορίζοντα πως τα σινεμά θα ανοίξουν τις πόρτες τους για εμάς, δημοφιλείς πλατφόρμες σαν αυτή, θα μας κρατήσουν συντροφιά και τα κρύα βράδια του Απρίλη.

Παρακάτω οι σειρές που θα δούμε τον ερχόμενο μήνα:

ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ
ΤΟ ΕΡΠΕΤΟ
THE SERPENT

Το '70, ο αδίστακτος δολοφόνος Σαρλ Σομπράζ βάζει στο στόχαστρό του ταξιδιώτες εναλλακτικού τουρισμού στη Νότια Ασία. Βασισμένο σε σοκαριστικά αληθινά γεγονότα.

Έρχεται 2 Απριλίου

 

ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ
SNABBA CASH: ΕΥΚΟΛΟ ΧΡΗΜΑ
SNABBA CASH

Οι ζωές μιας φιλόδοξης επιχειρηματία, ενός γοητευτικού μαφιόζου και ενός προβληματικού εφήβου συγκρούονται σε ένα απεγνωσμένο και σκοτεινό κυνήγι πλούτου.

Έρχεται 7 Απριλίου

 

ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ
ΜΠΑΜΠΑ, ΜΕ ΝΤΡΟΠΙΑΖΕΙΣ!
DAD STOP EMBARASSING ME!

Ένας ανύπαντρος μπαμπάς και ιδιοκτήτης εταιρείας καλλυντικών έρχεται αντιμέτωπος με τα προβλήματα της πατρότητας, όταν η πεισματάρα κόρη του μετακομίζει μαζί του.

Έρχεται 14 Απριλίου

 

ΣΕΖΟΝ 2
ΛΟΥΙΣ ΜΙΓΚΕΛ: Η ΣΕΙΡΑ
LUIS MIGUEL - THE SERIES

Καθώς η καριέρα του εκτοξεύεται, ο Λούις Μιγκέλ περνάει δύσκολα στην οικογενειακή του ζωή, εν μέσω προδοσιών, συγκλονιστικών αποκαλύψεων και μιας μεγάλης απώλειας.

Έρχεται 18 Απριλίου

 

ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ
ZERO
ZERO
 
Ένας ντροπαλός έφηβος με την υπερδύναμη να γίνεται αόρατος μάχεται για να υπερασπιστεί τη φτωχή γειτονιά του, παρόλο που θέλει να ξεφύγει για να κυνηγήσει τα όνειρά του.

Έρχεται 21 Απριλίου

 

ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ
ΣΚΙΕΣ ΚΑΙ ΟΣΤΑ
SHADOW AND BONE

Σκοτεινές δυνάμεις συνωμοτούν ενάντια στην ορφανή χαρτογράφο Αλίνα Στάρκοφ όταν εξαπολύει μια απερίγραπτη δύναμη που μπορεί να αλλάξει τη μοίρα του διαλυμένου κόσμου της.

Έρχεται 23 Απριλίου

 

ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ
SEXIFY
SEXIFY

Μια νέα γυναίκα και οι φίλες της ανακαλύπτουν τις σεξουαλικές σχέσεις και τον εαυτό τους μέσα από την προσπάθειά τους να δημιουργήσουν μια εφαρμογή για σεξ.

Έρχεται 28 Απριλίου

 

ΣΕΖΟΝ 2
Ο ΑΔΕΞΙΟΣ ΧΟΥΑΝΚΙΝΙ
THE UNREMARKABLE JUANQUINI

Οι οικογένειες Μοράλες και Ορντούζ έχουν μπλέξει κάτω από την ίδια στέγη. Όμως, ο αστυνόμος Γκονζάλεζ δεν τους αφήνει απ' τα μάτια του, όπου κι αν κρύβονται.

Έρχεται 30 Απριλίου

 

ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ
Ο ΑΘΩΟΣ
EL INOCENTE

Ένας ακούσιος φόνος οδηγεί έναν άντρα σε έναν σκοτεινό ιστό ίντριγκας και φόνων. Μόλις βρίσκει την αγάπη και την ελευθερία, ένα τηλεφώνημα επαναφέρει τον εφιάλτη.

Έρχεται 30 Απριλίου