Στην ανάρτησή του στο Instagram έκανε λόγο για μία «δύσκολη και ασυνήθιστη εμπειρία»


Πάει ένας χρόνος που διέρρευσαν τα νέα ότι ο Τομ Μπατζ θα ενσάρκωνε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στον «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών» στο Amazon Prime. Κι ενώ κοιμόμασταν ήσυχοι όλο αυτόν τον καιρό, τη βόμβα της αποχώρησής του από τα γυρίσματα έσκασε ο ίδιος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, κάνοντας λόγο για μία «δύσκολη και ασυνήθιστη εμπειρία». Αναφέρεται στο ρόλο; Στη συνεργασία; Δεν είναι σαφές τίποτα από τα δύο στα λόγια του.

Αυτό που εμείς ξέραμε είναι ότι είχε αναλάβει χρέη ενός εξαιρετικά μυστηριώδους ρόλου. Κάτι παραπάνω δεν έχει γίνει γνωστό από το στούντιο σχετικά με το λόγο που αποφάσισε να κλείσει τη πόρτα σ' αυτόν τον ρόλο και υποθέτουμε πως θα αργήσουμε να μάθουμε τι ακριβώς συνέβη στα παρασκήνια. Η παραγωγή έχει φροντίσει να κρατηθεί ένα άκρως μυστικό κλίμα στα γυρίσματα, άρα ίσως να μείνουμε με την απορία για πάντα.

Στα ευχάριστα της υπόθεσης, να πούμε, ότι τα γυρίσματα της σειράς συνεχίζουν κανονικότατα στη Νέα Ζηλανδία. Αναμένουμε για το ευχάριστο νέο της ανακοίνωσης της ημερομηνίας πρεμιέρας κι ίσως τότε να ενώσουμε μόνοι μας τα κομμάτια του παζλ αυτής της αποχώρησης.

Η ανακοίνωση του Τομ Μπατζ:

«Με μεγάλη λύπη σας ανακοινώνω πως αποχώρησα από την σειρά “O Αρχοντας των Δαχτυλιδιών” του Amazon. Αφού παρακολούθησαν τα πρώτα επεισόδια τα οποία γυρίστηκαν πέρσι, το Amazon αποφάσισε πως θέλει να ακολουθήσει μια διαφορετική πορεία με τον χαρακτήρα μου… Θα ήθελα να ευχαριστήσω την δημιουργική ομάδα για την ενθάρρυνσή τους στο να δοκιμάσω κάτι για το οποίο πίστευα πως θα ήταν κάτι νέο και όμορφο. Και ευχαριστώ θερμά το εξαιρετικό καστ και τους συντελεστές της σειράς για την αγάπη, την υποστήριξη και την φιλία τους για μια, όπως φάνηκε, αρκετά δύσκολη και ασυνήθιστη εμπειρία. Δυστυχώς, μερικά πράγματα δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν. Μητέρα πεπρωμένο, σε ευχαριστώ».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tom Budge (@tombudgeofecal)