Ετοιμάζεται να ξεκινήσει το ταξίδι του με αφετηρία από την IFC στην Αμερική


Δυνατό καστ, γυρίσματα σε γνώριμα μέρη και ένα σενάριο που δεν μπορεί (!) θα είναι ανεπανάληπτο αν σκεφτείς ότι το υπογράφει ο Αργύρης Παπαδημητρόπουλος. Έφτασε η πολυπόθητη στιγμή, αφού το «Monday» με πρωταγωνιστές τον Σεμπάστιαν Σταν και την Ντενίζ Γκαφ ετοιμάζεται για πρεμιέρα στην Αμερική και όχι μόνο αυτό, κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ.

Θυμίζουμε ότι αρχικά η ταινία ήταν προγραμματισμένη να βγει στις αίθουσες κάνοντας επίσημη πρεμιέρα στο φεστιβάλ της Τραϊμπέκα τον Απρίλιο που πέρασε, όμως δεν πρόλαβε εξαιτίας των απανωτών ακυρώσεων που έφερε η πανδημία στα κινηματογραφικά δρώμενα.

Τελικά το  «Monday» πάιχτηκε στο TIFF Industry Selects του φεστιβάλ του Τορόντο και τώρα ετοιμάζεται να ξεκινήσει το ταξίδι του με αφετηρία από την IFC στις 16 Απριλίου.

Υπόθεση:

To διεθνές «Monday» του Αργύρη Παπαδημητρόπουλου αφηγείται την ιστορία του Μίκι και της Κλόι, δύο Αμερικανών που γνωρίζονται στην καυτή καλοκαιρινή Αθήνα μια ξέφρενη νύχτα. Καθώς η παραμονή της Κλόι πλησιάζει στο τέλος της, αποφασίζει να αφήσει την καριέρα της στην Αμερική και να μείνει στην Ελλάδα, για να ανακαλύψει αν το πάθος ενός Σαββατοκύριακου μπορεί να αντέξει την πραγματικότητα της αναπόφευκτης Δευτέρας.