Για άφθονο γέλιο, ίσως και κλάμα, μπορεί και τρόμο...


Επειδή όλα δείχνουν πως σιγά σιγά η Ζηνοβία και άλλοι παλιοί νοματαίοι ετοιμάζονται να μας υποδεχτούν για άλλον έναν χειμώνα, το Netflix θα παραμείνει η σανίδα μας (κυριολεκτικά) και για φέτος. Οι ταινίες που περιμένουμε τον Οκτώβρη κινούνται μεταξύ της εδώ πραγματικότητας αλλά και της σφαίρας της φαντασίας.

Υπαρξιακές ανησυχίες, δολοπλοκίες, συμμορίες και φεγγάρια έρχονται για να μας κάνουν να σηκωνόμαστε από το καναπέ μόνο για νερό (λέμε τώρα). 

Ρίξ΄τους μία ματιά και δείξε υπομονή, μισή εβδομάδα για τον Οκτώβρη έμεινε...

 

ΡΕΒΕΚΚΑ
REBECCA

Μια νεαρή νιόπαντρη κοπέλα μετακομίζει στην επιβλητική οικογενειακή έπαυλη του άντρα της και παλεύει να ξεφύγει από τη σκιά της συγχωρεμένης πρώην γυναίκας του.
Έρχεται 21 Οκτωβρίου

 

Η ΔΙΚΗ ΤΩΝ 7 ΤΟΥ ΣΙΚΑΓΟΥ
THE TRIAL OF THE CHICAGO 7  



Μια ειρηνική διαμαρτυρία κατέληξε σε άγρια σύγκρουση μεταξύ αστυνομίας και Εθνοφρουράς. Η δίκη που ακολούθησε θεωρείται από τις πιο διαβόητες στην ιστορία.

Έρχεται 16 Οκτωβρίου

 

ΤΟ ΧΑΛΟΟΥΙΝ ΤΟΥ ΧΙΟΥΜΠΙ
HUBIE HALLOWEEN    



Ο καλόκαρδος μα φοβητσιάρης Χιούμπι δεν είναι πολύ αγαπητός στο Σάλεμ της Μασαχουσέτης. Βέβαια, αυτό δεν τον εμποδίζει από το να προστατεύσει την πόλη του το Χάλοουιν.

Έρχεται 7 Οκτωβρίου

 

Η ΣΑΡΑΝΤΑΧΡΟΝΗ ΕΚΔΟΣΗ
THE FORTY-YEAR-OLD VERSION    



Απεγνωσμένη να κάνει επιτυχία πριν από τα 40, η άτυχη Νεοϋορκέζα θεατρική συγγραφέας Ράντα επαναπροσδιορίζει τον εαυτό της ως ράπερ, αναζητώντας την αληθινή της φωνή.
Έρχεται 9 Οκτωβρίου

 

ΟΔΗΓΟΣ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗΣ ΤΕΡΑΤΩΝ ΓΙΑ ΜΠΕΪΜΠΙ ΣΙΤΕΡ
A BABYSITTER'S GUIDE TO MONSTER HUNTING    

Αναλαμβάνοντας να κάνει την μπέιμπι σίτερ το Χάλοουιν, η μαθήτρια Κέλι Φέργκιουσον προσλαμβάνεται σε μια μυστική οργάνωση που προστατεύει από τέρατα παιδιά με δυνάμεις.

Έρχεται 15 Οκτωβρίου

 

ΦΕΓΓΑΡΙ, ΣΟΥ 'ΡΧΟΜΑΙ
OVER THE MOON    



Ένα κορίτσι φτιάχνει έναν πύραυλο και εκτοξεύεται στο διάστημα με την ελπίδα να γνωρίσει μια μυθική θεά του φεγγαριού. Μιούζικαλ κινουμένων σχεδίων του Γκλεν Κιν.
Έρχεται 23 Οκτωβρίου