Έχεις καλούς λόγους για να μείνεις σπίτι


''Φαντάσματα'', κοινωνικές αποστάσεις, βιωματικές ιστορίες φοιτητών, υπαρξιακά ζητήματα και άλλα έρχονται να μπουν στη καθημερινότητά μας αυτόν τον Οκτώβρη στο Netflix.

Όλα δείχνουν πως η πλατφόρμα αυτή μάλλον δεν εφησυχάζεται ποτέ, αν κρίνουμε τουλάχιστον από τις επερχόμενες σειρές που μας περιμένουν.

Η φαντασία, τα ανθρώπινα αδιέξοδα αλλά και η ''καραντίνα'' στην οποία μπήκαμε, βάλαμε τις φιλίες και τις σχέσεις μας είναι μοτίβα που θα παίξουν πολύ στις σειρές του netflix και πραγματικά ανυπομονούμε να τις δούμε...

haunting-of-bly-manor-netflix-benjamin-ainsworth-social.webp

ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΤΗΣ ΕΠΑΥΛΗΣ ΜΠΛΑΪ
THE HAUNTING OF BLY MANOR

Από τον δημιουργό του "Οι Δαίμονες του Χιλ Χάουζ" έρχεται το νέο κεφάλαιο της ανθολογίας, μια γοτθική αισθηματική ιστορία φαντασμάτων από τις ιστορίες του Χένρι Τζέιμς.

Έρχεται 9 Οκτωβρίου

 

the-alienist-angel-of-darkness-dakota-fanning-daniel-bruhl.webp

ΣΕΖΟΝ 2
Ο ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ
THE ALIENIST: ANGEL OF DARKNESS

Έναν χρόνο αργότερα, η Σάρα διευθύνει το δικό της πρακτορείο ντετέκτιβ, το οποίο αναλαμβάνει να βρει τη νεογέννητη κόρη του Iσπανού γενικού προξένου που έχει απαχθεί.

Έρχεται 22 Οκτωβρίου

 

emily-in-paris-lily-collins-kangol-social.webp

ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ
Η ΕΜΙΛΙ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ
EMILY IN PARIS  

Η φιλόδοξη εικοσάχρονη Έμιλι από το Σικάγο βρίσκει ξαφνικά τη δουλειά των ονείρων της στο Παρίσι όπου προσπαθεί να τα βγάλει πέρα με τη δουλειά, τη φιλία και τον έρωτα.

Έρχεται 2 Οκτωβρίου

 

sonequa-martin-green-star-trek-discovery.jpg

ΣΕΖΟΝ 3 
ΣΤΑΡ ΤΡΕΚ: ΝΤΙΣΚΑΒΕΡΙ
STAR TREK: DISCOVERY

Σε αυτήν τη σεζόν, το πλήρωμα του Ντισκάβερι προσγειώνεται σε πραγματικά απάτητο χώμα: 930 χρόνια μπροστά στο μέλλον. Η Ομοσπονδία έχει κι αυτή υποστεί κάποιες αλλαγές.

Έρχεται 16 Οκτωβρίου

 

preview.jpg

ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ
ΤΟ ΓΚΑΜΠΙ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ
THE QUEEN'S GAMBIT

Σε ένα ορφανοτροφείο του Κεντάκι τη δεκαετία του '50, ένα κορίτσι ανακαλύπτει το σπάνιο ταλέντο της στο σκάκι, ενώ παλεύει με τον εθισμό της και το χάρισμα της ιδιοφυΐας.

Έρχεται 23 Οκτωβρίου

 

DeafU_Season1_Episode2_00_12_59_02.jpg

ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ
DEAF U: ΤΟ ΣΙΩΠΗΛΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΉΜΙΟ
DEAF U  
 
Σε αυτήν τη σειρά ντοκιμαντέρ, μια παρέα από κωφούς μαθητές διηγείται τις ιστορίες της και εξερευνά τα τυχερά και τις δυσκολίες της ζωής στο Πανεπιστήμιο Γκαλοντέτ.

Έρχεται 9 Οκτωβρίου

ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ
SOCIAL DISTANCE
SOCIAL DISTANCE

Γυρισμένη στην καραντίνα, αυτή η κωμικοτραγική σειρά περιλαμβάνει σκοτεινές και αστείες εκδοχές για το πώς οι άνθρωποι προσπαθούν να διατηρήσουν επαφή από απόσταση.

Έρχεται 15 Οκτωβρίου

You-Me-Her.jpg

ΣΕΖΟΝ 5
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΜΑΣ
YOU ME HER

Η Ίζι επιστρέφει στο Πόρτλαντ και ανακαλύπτει ότι η ζωή συνεχίστηκε χωρίς εκείνη.

Έρχεται 22 Οκτωβριου

 

grand-army-netflix.jpg

ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ
GRAND ARMY
GRAND ARMY

Πέντε μαθητές στο μεγαλύτερο δημόσιο λύκειο του Μπρούκλιν παλεύουν για να πετύχουν, να επιβιώσουν, να απελευθερωθούν και να πάρουν το μέλλον στα χέρια τους.

Έρχεται 16 Οκτωβρίου

 

dreamhomemakeover-season1-episode2-00-06-54-00-rc-1600972585.jpg

ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ
ΟΝΕΙΡΕΜΕΝΑ ΣΠΙΤΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
DREAM HOME MAKEOVER  

Ενώ χτίζουν το δικό τους σπίτι, η Σέι και ο Σιντ ΜακΓκι του Στούντιο Μακγκί βοηθούν τους πελάτες τους να δημιουργήσουν ονειρεμένους χώρους με βάση το προσωπικό τους στιλ.

Έρχεται 16 Οκτωβρίου