Γιατί μπορεί...


Ένα ακόμα τηλεοπτικό πρότζεκτ έχει στα σκαριά η Marvel, αφού όπως αποκάλυψε στο Variety αυτή την εποχή ετοιμάζεται μία σειρά για το Disney Plus με πρωταγωνιστή τον Samuel L. Jackson. Φυσικά θα υποδυθεί για μία ακόμα φορά τον Nick Fury, όπως κάνει από τις αρχές του MCU, με την πρώτη του εμφάνιση να είναι στην post credits σκηνή του πρώτου Iron Man και από τότε να ακολουθούν άλλες δέκα παρουσίες.

Αν και δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες για την πλοκή, το δημοσίευμα αναφέρει ότι το σενάριο και την παραγωγή έχει αναλάβει ο Kyle Bradstreet του Mr. Robot. H πρώτη σειρά της Marvel που θα δούμε στο Disney Plus είναι το Wandavision που θα'ρθει  κάποια στιγμή μέχρι το τέλος της χρονιάς, ενώ μέσα στο 2021 θα δούμε τα ''The Falcon and Winter Soldier'' και ''Loki''.

Άλλες σειρές που έχουν πάρει το πράσινο φως είναι τα ''She-Hulk'', ''Hawkeye'', ''Moon Knight'' και ''Ms. Marvel''. Στις αρχές της εβδομάδας είχαμε την ανακοίνωση ότι όλες οι ταινίες της 4ης φάσης της Marvel πάνε για πιο μετά, λόγω της πανδημίας με το ''Black Widow'' να κάνει πρεμιέρα τελικά τον Μάιο.

Πηγή