Πες αλεύρι, το HBO Max (και) στην Ελλάδα σε γυρεύει

Ξεκίνα παρέα με τη Vodafone για να αποκτήσεις πρόσβαση

Κείμενο: Roxx

Όταν το HBO Max έκανε πρεμιέρα πριν από μερικούς μήνες, είχαμε προσπαθήσει να δούμε τι θα γίνει με τη διαθεσιμότητα του στην Ελλάδα.

Το συμπέρασμα στο οποίο είχαμε καταλήξει, ήταν ότι δεν θα κυκλοφορήσει σαν αυτόνομη υπηρεσία στη χώρα μας (σαν το Netflix ή το Amzon Prime) αλλά το περιεχόμενό του θα γίνει διαθέσιμο από τους συνεργάτες που έχει το HBO στην Ελλάδα.

Και πάλι όμως δεν υπήρξε καμία επίσημη ανακοίνωση.  Έτσι, έπρεπε να περιμένουμε την πρώτη μεγάλη σειρά της νέας πλατφόρμας για να δούμε αν αυτό όντως ισχύει. To Raised By Wolves του Ρίντλεϊ Σκοτ έκανε πρεμιέρα στις 4 του μήνα και το καλό είναι ότι ανέβηκε ήδη στην πλατφόρμα της Vodafone TV, που έχει τα δικαιώματα του απλού HBO στη χώρα μας.

Τα τρία πρώτα επεισόδια είναι ήδη διαθέσιμα και κάθε εβδομάδα θα ανεβαίνει και ένα καινούριο, όπως συμβαίνει και στην Αμερική. Από τις αρχές Αυγούστου το Vodafone TV έκανε άνοιγμα σε όλο το κοινό και το μόνο που χρειάζεται για να το αποκτήσεις είναι να είσαι συνδρομητής Vodafone. Με 6.90 τον μήνα και τις πρώτες 30 ημέρες δωρεάν έχεις πρόσβαση σε όλο το υλικό του HBO και όχι μόνο.

Το πρόβλημα αυτή τη στιγμή είναι ότι η πλατφόρμα υποστηρίζει μόνο κινητά και tablet και δεν είναι προσβάσιμη από υπολογιστές, laptop, ενώ δεν υπάρχει εφαρμογή για smart TV (κάτι που αναμένεται πάντως σύντομα). Δεν επιτρέπεται, επίσης, το mirror από την εφαρμογή του κινητού στην τηλεόραση. Θέλει λίγη δουλίτσα λοιπόν ακόμα το όλο θέμα.

Πηγή