Και ανεβάζει τη πίεσή μας ήδη από το τρέιλερ


Αν μία λαϊκή ρήση ταιριάζει απόλυτα στο No Time to Die αυτή ίσως είναι ''έχω περάσει από 40 κύματα''. Ήταν η πρώτη ταινία που πήρε αναβολή τον Μάρτιο (από το πρωί φαίνεται η καλή μέρα) και τώρα που μιλάμε η κοντινότερη ημερομηνία για πρεμιέρα είναι η 20η Νοέμβρη.

Το καστ (αν όλα πάνε καλά) προβλέπεται να μας χαρίσει γερές ερμηνείες. Ana De Armas, Lashana Lynch αλλά και ο Κριστόφ Γουόλντζ που θα παίξει σε μία και μοναδική σκηνή. Στο μεταξύ πλάι πλάι στον Κρεγκ θα είναι οι  Lea Seydoux, Jeffrey Wright, Ben Whishaw, Ralph Fiennes και Naomie Harris.

Να και η πλοκή της ταινίας...

Στην ταινία No Time To Die, ο Μποντ (Ντάνιελ Κρεγκ) έχει εγκαταλείψει την ενεργό δράση και απολαμβάνει μια ήρεμη ζωή στην Τζαμάικα. Η γαλήνη του θα διακοπεί, όταν ο παλιός του φίλος Φίλιξ Λέιτερ της CIA εμφανίζεται ζητώντας τη βοήθειά του. Η αποστολή διάσωσης ενός επιστήμονα που τον έχουν απαγάγει αποδεικνύεται πιο περίπλοκη απ’ ό,τι αναμενόταν, οδηγώντας τον Μποντ στα χνάρια ενός μυστηριώδους «κακού», ο οποίος κατέχει μια επικίνδυνη, νέα τεχνολογία.