Νέες σειρές ετοιμάζονται να σε κατακτήσουν


Σειρές που μας έχουν ήδη κερδίσει αλλά και νέες κυκλοφορίες έρχονται να συμπληρώσουν το σκηνικό του Αυγούστου στο Netflix.

Μας στάθηκε στο πλευρό μας όλη τη διάρκεια της καραντίνας η αγαπημένη πλατφόρμα και ετοιμάζεται να μας χορηγήσει ενέσεις ανδρεναλίνης και στο πικ του καλοκαιριού.

The Rain: Season 3 // Η Βροχή (6 Αυγούστου) - Σειρά

Ο ένας θέλει να σώσει τον κόσμο, ο άλλος να δημιουργήσει έναν νέο κόσμο. Η μάχη ανάμεσα στον Ράσμους και τη Σιμόνε αρχίζει ξανά, καθώς παλεύουν να σώσουν ό,τι έχει απομείνει από την ανθρωπότητα όπως τη γνωρίζουμε. Ο ιός μπορεί να εξουδετερωθεί. Αλλά με ένα αντίτιμο.

 

Work It (7 Αυγούστου) - Ταινία

Το όνειρο της Κουίν Άκερμαν είναι να γίνει δεκτή στο κολέγιο των ονείρων της. Όμως, αυτό εξαρτάται από την απόδοσή της σε έναν διαγωνισμό χορού. Για να τα καταφέρει, φτιάχνει μια ετερόκλητη ομάδα χορευτών που ελπίζει να εξελιχθεί στην καλύτερη ομάδα στο σχολείο. Το μόνο που της μένει είναι να μάθει να χορεύει.

 

Project Power (14 Αυγούστου) - Ταινία

Στους δρόμους της Νέας Ορλεάνης, εξαπλώνονται σιγά-σιγά φήμες για ένα μυστηριώδες νέο χάπι που απελευθερώνει υπερδυνάμεις, μοναδικές για κάθε χρήστη. Βέβαια, κανείς δεν γνωρίζει τι θα συμβεί, μέχρι να το πάρει. Κάποιοι αποκτούν αλεξίσφαιρο δέρμα, υπερδυνάμεις ή γίνονται αόρατοι, ενώ κάποιοι άλλοι παρουσιάζουν πιο θανατηφόρες αντιδράσεις. Όταν εξαιτίας του χαπιού η εγκληματικότητα στην πόλη αυξάνεται επικίνδυνα, ένας ντόπιος αστυνόμος συνεργάζεται με μια έφηβη ντίλερ και έναν πρώην στρατιώτη με μια μυστική βεντέτα για να καταπολεμήσουν μαζί τη δύναμη με δύναμη, ρισκάροντας παράλληλα να πάρουν το χάπι για να εντοπίσουν και να σταματήσουν την ομάδα που το παράγει.

 

Dirty John: The Betty Broderick Story (14 Αυγούστου) - Σειρά

Η δεύτερη σεζόν της σειράς βασίζεται στην πραγματική ιστορία ενός γάμου με άσχημη κατάληξη, ξεκινώντας από την δεκαετία του '60 μέχρι του '80. Το διαζύγιο χαρακτηρίστηκε από την Oprah ένα από τα χειρότερα της Αμερικής κι η έκπληξη ήρθε όταν κατέληξε σε διπλή ανθρωποκτονία.

 

3% Season 4 (14 Αυγούστου) - Σειρά

Στην τελευταία σεζόν της σειράς, η διαμάχη του Κοχυλιού και της Υπεράκτιας Χώρας δεν έχει επιλυθεί ακόμα και υπάρχει άμεσος κίνδυνος να ξεσπάσει πόλεμος. Όμως, με την επιβολή της Διαδικασίας 108 από μια νέα και πιο άγρια ηγεσία, τα μέλη του Κοχυλιού πραγματοποιούν μετά από πρόσκληση διπλωματική επίσκεψη στην Υπεράκτια Ακτή. Η ειρηνευτική πρόταση είναι η δικαιολογία για την καταστροφή που θα καθορίσει το μέλλον αυτού του διχασμένου κόσμου.

 

Teenage-Bounty-Hunters-Season-netflix.jpg

Teenage Bounty Hunters Season 1 // Νέες και Ατίθασες Κυνηγοί Κεφαλών (14 Αυγούστου) - Νέα Σειρά

Με επαναστατική διάθεση ενάντια στη συντηρητική τους κοινότητα στον Νότο, οι δεκαεξάχρονες ετεροζυγωτικές δίδυμες Στέρλινγκ και Μπλερ Γουέσλι συνεργάζονται με τον βετεράνο κυνηγό κεφαλών Μπάουζερ Τζένκινς για μια απόλυτη περιπέτεια που θα τις οδηγήσει στα άδυτα του κόσμου κακών φυγόδικων και μυστικών των προαστίων, ενώ προσπαθούν παράλληλα να αντεπεξέλθουν στο δράμα του λυκείου - στον έρωτα, το σεξ και το αναγνωστήριο.

AAAABacGC6DFEzs7dU8kSQBxoHh6clk9O4j9HauHU71_8lkxZ48e7Jex65jUvEvZIHqxF-s2BVi5QHLlQU_q4gYqlq6_dqOV.jpg

The Great Heist Season 1 // Η Μεγάλη Ληστεία του Αιώνα (14 Αυγούστου) - Νέα Σειρά

Εμπνευσμένη από αληθινά γεγονότα, η Μεγάλη Ληστεία του Αιώνα παρακολουθεί την πασίγνωστη επίθεση που έγινε στην Κεντρική Τράπεζα της Κολομβίας το 1994. Μια ομάδα ληστών έκλεψε 33 εκατομμύρια δολάρια και αναστάτωσε ολόκληρη τη χώρα.

 

High Score: Η Χρυσή Εποχή του Gaming (19 Αυγούστου) - Μίνι Σειρά Ντοκιμαντέρ

Μια σειρά ντοκιμαντέρ αφιερωμένη στην χρυσή εποχή των video games, όταν θρυλικοί τίτλοι όπως τα Pac-Man, Doom, Mortal Kombat, Sonic, Street Fighter, Final Fantasy, Space Invaders κι άλλοι γεννήθηκαν. Χωρίς κανόνες ή οδηγίες, παίκτες και σχεδιαστές με ελάχιστα χρήματα και πολλούς αντιπάλους, πολέμησαν για την ανάδειξη τους στην βιομηχανία. Αυτή είναι η ιστορία για το πως δημιουργήθηκε μια βιομηχανία δισεκατομμυρίων...σχεδόν καταλάθος.

Lucifer Season 5 // Λούσιφερ (21 Αυγούστου) - Σειρά

Κουρασμένος και δυστυχής ως ο Άρχοντας της Κόλασης, ο Λούσιφερ κατεβαίνει μόνος του από τον θρόνο και εγκαταλείπει το βασίλειό του, για να ζήσει τον υπέροχο και λαμπερό παραλογισμό του Λος Άντζελες, βοηθώντας την αστυνομία… και συγκεκριμένα την έξυπνη αστυνομικό Κλόι Ντέκερ. Στην πέμπτη σεζόν του "Λούσιφερ", ετοιμαστείτε να μείνετε πραγματικά άφωνοι. Μυστικά θα αποκαλυφτούν, αγαπημένοι χαρακτήρες θα πεθάνουν και θα μάθετε επιτέλους την απάντηση στο ερώτημα "τι θα γίνει επιτέλους με αυτούς τους δυο;".

The Sleepover (21 Αυγούστου) - Ταινία

Σε αυτήν την κωμική περιπέτεια για όλη την οικογένεια, η Κλάνσι και ο μικρός της αδελφός, ο Κέβιν, ανακαλύπτουν ότι η φαινομενικά φυσιολογική νοικοκυρά μαμά τους, η Μάργκο, είναι στην πραγματικότητα παλιό μέλος μιας ομάδας ελίτ ληστών του προγράμματος προστασίας μαρτύρων. Όταν τόσο η μαμά τους όσο κι ο μπαμπάς τους πέφτουν θύματα απαγωγής και αναγκάζονται να κάνουν άθελά τους μια τελευταία ληστεία με ένα παλιό αμόρε της Μάργκο, τα αδέλφια πρέπει να συνεργαστούν για να σώσουν τους γονείς τους μέσα σε ένα βράδυ καταιγιστικής δράσης που θα τους μείνει αξέχαστο.

All-Together-Now-photos-700x300.jpg

All Together Now // Και Τώρα Όλοι Μαζί (28 Αυγούστου) - Ταινία

H Amber Appleton είναι μια ταλαντούχα μαθήτρια μουσικής, που στην ανάστατη ζωή της δεν χάνει την αισιοδοξία της. Ενώ προσπαθεί να τα βγάλει πέρα με την δουλειά της, την αγάπη της για την μουσική, και να βοηθήσει την μητέρα της, νέες προκλήσεις θα εμφανιστούν για τις οποίες θα χρειαστεί βοήθεια απ' όλους γύρω της. Βασισμένο στο βιβλίο Sorta Like a Rock Star.

Cobra-Kai-Seasons-1-2.jpg

Cobra Kai: Seasons 1-2 (28 Αυγούστου) - Σειρά

Το Cobra Kai διαδραματίζεται 30 χρόνια μετά το Πρωτάθλημα Αλ Βάλεϊ του 1984, όπου ο επιτυχημένος πλέον Ντάνιελ Λαρούσο πασχίζει να βρει τη χρυσή τομή ανάμεσα στη ζωή του και την καθοδήγηση του κύριου Μιγιάγκι, ενώ πρέπει παράλληλα να αντιμετωπίσει τον παλιό του αντίπαλο, τον ξεπεσμένο Τζόνι Λόρενς, που έχει ανοίξει ξανά την κακόφημη σχολή καράτε Κόμπρα Κάι και αναζητά εξιλέωση.

Unknown Origins // Αγνώστου Προέλευσης (28 Αυγούστου) - Ταινία

Μαδρίτη, 2019. Ένας κατά συρροή δολοφόνος προκαλεί χάος. Τυχαίοι άνθρωποι χωρίς προφανή σχέση μεταξύ τους δολοφονούνται ενώ μιμούνται την πρώτη εμφάνιση των πιο διάσημων υπερηρώων. Ο Κοσμέ είναι ο καλύτερος ντετέκτιβ στο τμήμα του και ετοιμάζεται να συνταξιοδοτηθεί παρά τη θέλησή του. Ο Δαβίδ θα τον αντικαταστήσει, αλλά είναι νέος και παρορμητικός. Οι δυο τους θα αναλάβουν να ενώσουν τα κομμάτια του παζλ σε ένα παιχνίδι που δεν έχουν ξαναπαίξει ποτέ. Στην περιπέτεια αυτή, θα έχουν βοηθούς τον Χόρχε Ελίας, τον γιο του Κοσμέ, έναν αξιαγάπητο σπασίκλα και ιδιοκτήτη ενός βιβλιοπωλείου με κόμικ, και τη Νόρμα, την αρχηγό τους που λατρεύει τα μάνγκα και το cosplay. Λένε ότι πολλές φορές χρειάζεται να φορέσεις τη στολή σου και να βγεις έξω για να κάνεις τον κόσμο καλύτερο. Ίσως τώρα να ήρθε μια τέτοια στιγμή.