...ή πώς όταν είσαι μεθυσμένος ξανακερδίζεις τη θέση σου!


Λίγο πριν το τέλος της Marvel, υπήρξε μια διαφωνία ανάμεσα στην Disney και τη Sony σχετικά με τον Τομ Χόλαντ, ο οποίος υποδυόταν τον Spiderman. Στο τέλος, ο ηθοποιός βοήθησε στη συμφιλίωση των δύο εταιρειών, με αποτέλεσμα κι ο ίδιος να κερδίσει ξανά τον ρόλο του.

https://www.instagram.com/p/BzOWVifl-K0/?utm_source=ig_embed

Στην εκπομπή του Τζίμι Κίμελ, ο Χόλαντ δήλωσε ότι μίλησε με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Disney, Μπομπ Ίγκερ.

Ο ίδιος αποκάλυψε πως όταν πληροφορήθηκε για το ναυάγιο του Σπάιντερμαν ένιωσε ότι «καταστράφηκε" "Ήταν απαίσιο", είπε. "Ρώτησα αν θα μπορούσα να βρω το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του Μπομπ Ίγκερ γιατί ήθελα να του πω: "Σας ευχαριστώ, αυτή η πενταετία ήταν η καλύτερη της ζωής μου. Σας ευχαριστώ που αλλάξατε τη ζωή μου με τον καλύτερο τρόπο και ελπίζω ότι θα μπορέσουμε να συνεργαστούμε και στο μέλλον".

"Πήρα το e-mail του,  του έστειλα ένα μήνυμα και μου απάντησε αμέσως λέγοντας ότι θα ήθελε να μου μιλήσει στο τηλέφωνο όταν θα είχε χρόνο. Έτσι πέρασαν δύο, τρεις ημέρες και δέχτηκα ένα τηλεφώνημα από έναν άγνωστο αριθμό. Είχα μια αίσθηση ότι ήταν αυτός. Είχα δίκιο. Άρχισα να του μιλάω , όμως... είχα πιει και δεν είχα καμμιά αναστολή σ' ότι έλεγα.  Κι έτσι,σχεδόν μεθυσμένος, κλάφτηκα στον Ίγκερ για την πιθανότητα να κοπούν οι ταινίες του Σπάιντερμαν, λόγω της διαφωνίας των στούντιο. Ήμουν πολύ φορτισμένος συναισθηματικά γιατί αισθανόμουν ότι όλα είχαν φτάσει στο τέλος τους».

Μετά από αυτή την... εκ βαθέων συνομιλία, οι δύο εταιρείες ανακοίνωσαν ότι αποφάσισαν πως θα γυριστεί και η τρίτη ταινία του υπερήρωα.