ΧΧΧ hot. ΧΧΧ σοφτ πορνό ταινίες


Sex sells. Είναι γεγονός αυτό. Αλλά καμιά φορά, η γενικότερη έννοια του σεξ σε στιγμές όπως στην μεγάλη οθόνη, παίζει πολύ σημαντικότερο ρόλο από το να πουλήσει μερικές χιλιάδες εισιτήρια παραπάνω. Άλλοτε βοηθάει στο να πει μια ιστορία. Άλλες φορές είναι εικαστικής σημασίας. Σε στιγμές υπάρχει για να αποενοχοποιηθεί η άποψη που έχουμε για την πράξη καθ’ αυτή. Αλλά φυσικά, είναι και φορές που υπάρχει για να δώσει απλά έξτρα «πόντους» σε μια ιστορία χωρίς νόημα.

Παρόλα αυτά, τίποτα δεν σταμάτησε τους παρακάτω σκηνοθέτες από το να δημιουργήσουν graphic και ωμές ερωτικές σκηνές στις ταινίες τους, με σκοπό πάνω απ’ όλα την 7η τέχνη. Στον βωμό αυτής, γυναίκες και άνδρες ηθοποιοί, έχουν όχι απλά πει “ναι” στο γυμνό στην μεγάλη οθόνη, αλλά έχουν δημιουργήσει ρεαλιστικότατες σκηνές της πράξης, σε τέτοιο βαθμό που ακόμη και οι πιο απελευθερωμένοι από εμάς, να μην σταματάμε να κοκκινίζουμε.

Οι παρακάτω 5 σοφτ πορνό ταινίες, μπορεί να είχαν αυτές τις ωμές ερωτικές σκηνές για κάποιο σημαντικό και βαθυστόχαστο λόγο, μπορεί και όχι. Το καλό είναι ότι έχεις την ευκαιρία να σχηματίσεις την δική σου άποψη, no matter what. Πάντως, σε προετοιμάζουμε. Αυτά τα σοφτ πορνό φιλμ κάνουν τις 50 αποχρώσεις του γκρι να είναι ταινία για παιδιά.

Eyes Wide Shut

O Stanley Kubrick δημιούργησε το πιο αριστουργηματικό ερωτικό θρίλερ που δείχνει έναν πλούσιο γιατρό να περιηγείται ένα βράδυ μόνος, χωρίς την γυναίκα του και ανακαλύπτοντας την… σκοτεινή πλευρά της πόλης του. Να περιμένεις όργια και μασκοφόρους.

9 1/2 Weeks

Ο Mickey Rourke και η Kim Basinger δημιούργησαν στιγμές στην μεγάλη οθόνη που χρησιμοποιούνται μέχρι και στην πραγματική ζωή, σαν μαθήματα της «τέχνης της αποπλάνησης». Έντονη η χημεία αυτών των δύο. Ίσως γι’ αυτό να έχει τόσο έντονα σαδιστικά στοιχεία η ταινία.

Shame

Ο Michael Fassbender δεν φοβάται να αποκαλύψει ούτε τα γεννητικά του όργανα ούτε τον εθισμό στο σεξ που έχει ο σκοτεινός χαρακτήρας του.

A Dangerous Method

Ο Michael Fassbender (ξανά), ο Viggo Mortensen και η Keira Knightley και πολύ ξύλο. Μια brief περιγραφή της ταινίας. Εμπλέκονται και οι σχέσεις ψυχολόγων-ασθενών και τα σχετικά. You get the picture.

Boogie Nights

Όταν μια ταινία αφορά την βιομηχανία του πορνό, είναι λογικό να περιμένεις ένα εμ, πιο ασυνήθιστο σενάριο. Ίσως η πιο soft ταινία από τις τέσσερις μιας και περιλαμβάνει πολύ έμμεσο και άμεσο χιούμορ. Α, σου είπαμε ότι διαδραματίζεται στα ‘70s; Ναι, είναι τέλεια.