Μιλάει στην καρδιά μας


Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης, υπέροχος κωμικός,  γνωστός για το ταλέντο του , είναι ο πρωταγωνιστής μιας καινούργιας ταινίας , της ταινίας "Τσάρλι", που είναι  η  πρώτη ελληνική βωβή έγχρωμη ταινία που θα βγει  στους κινηματογράφους στις 12 Δεκεμβρίου.

Το μυαλό μας πάει κατευθείαν στον μαγικόΤσάρλι Τσάπλιν, ο όποιος μέσα από την ξεκαρδιστική σάτιρα του σύγχρονου ανθρώπου, αν και «βωβός» μιλούσε πάντα στην καρδιά. 

Την πρόκληση για μια πιο σύγχρονη εκδοχή του βωβού κινηματογράφου, αποδέχτηκε  ο Θανάσης Τσαλταμπάσης και δεν είναι μόνο ο πρωταγωνιστής αλλά και ο σκηνοθέτης του... εγχειρήματος .

Ο ¨Τσάρλι" η  πρώτη ελληνική έγχρωμη βωβή ταινία για μικρούς και μεγάλους, είναι μια ταινία πολλά υποσχόμενη,  ύμνος στην ανθρωπιά και την τρυφερότητα.

Ο «Τσάρλι» ένας ρομαντικός ονειροπόλος έρχεται από το παρελθόν και προσγειώνεται στο σήμερα. Διαφέρει από εμάς καθώς είναι μια ύπαρξη ευαίσθητη και τρυφερή που βρίσκεται διαρκώς σε κίνηση. Ένα μεσημέρι, καθισμένος στο παγκάκι ενός πάρκου, ξεφυλλίζει μια εφημερίδα στην οποία υπάρχει ένα μήνυμα αποκλειστικά για αυτόν. Αν περάσει πέντε δοκιμασίες με επιτυχία, τότε ένας πολύ μεγάλος θησαυρός θα γίνει δικός του. Χωρίς να χάσει χρόνο, αποδέχεται την πρόκληση και από αυτό το σημείο ξεκινάνε οι περιπέτειες του.

Πρόκειται για μια οικογενειακή κωμωδία όπου μέσα από νοσταλγικές περιπέτειες σκιαγραφούνται οι ανθρώπινες σχέσεις, η δύναμη της αγάπης αλλά και οι αξίες της ζωής.

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο έχει ο Θανάσης Τσαλταμπάσης, ενώ συμμετέχουν ο Γώργος Κοψιδάς, ο Στέλιος Ιακωβίδης, ο Αγοραστή Αρβανίτη, ο Δημήτρης Παπανικολάου, ο Σπύρος Παππάς, η Μαριάννα Τουντασάκη, ο Νίκος Φιλημέγκας και αρκετοί ακόμα.  

Περιμένουμε, λοιπόν, τον «Τσάρλι» να μας εξηγήσει περισσότερα στις αίθουσες των Village cinemas.

 

charlie_poster.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: Allyou.gr/Κωνσταντίνα Κύρκου