Και το νέο τρέιλερ μας "κόβει" την ανάσα!


Το Netflix μας προσκαλεί να απολαύσουμε το απίθανο μέρος που ονομάζουμε "σπίτι" μας μέσα από την κυκλοφορία του τρέιλερ μεγάλης διάρκειας για την επαναστατική πρωτότυπη σειρά ντοκιμαντέρ "Ο Πλανήτης μας", η οποία κάνει πρεμιέρα παγκοσμίως στις 5 Απριλίου

Τι θα δούμε στον «Πλανήτη» μας;

Η σειρά οκτώ μερών περιλαμβάνει υλικό που δεν έχει κυκλοφορήσει ποτέ ξανά για τα άγρια ζώα και το περιβάλλον τους, αποκαλύπτοντας παράλληλα τους λόγους που η φύση έχει τεράστια σημασία για όλους μας και τα βήματα που πρέπει να κάνουμε για να την προστατεύσουμε. Η σειρά συνοδεύεται από πλούσιο backstage υλικό, το οποίο θα κυκλοφορήσει ταυτόχρονα στο Netflix.

Πέρα από τον Σερ Ντέιβιντ Ατένμπορο, η σειρά θα έχει αφηγητές σε τοπικό επίπεδο σε δέκα γλώσσες, όπως την Πενέλοπε Κρουζ στα Ισπανικά για την Ισπανία και τη Σάλμα Χάγιεκ για τη Λατινική Αμερική.

Το νέο project – στοίχημα του “Netflix” έχει γυριστεί σε 50 χώρες από όλες τις ηπείρους του κόσμου, με πάνω από 600 μέλη στο συνεργείο, και εστιάζει στην ποικιλομορφία των οργανισμών που κατοικούν στον πλανήτη, από τις απομακρυσμένες άγριες περιοχές του Αρκτικού και τα μυστηριώδη βάθη των ωκεανών έως τα αχανή τοπία της Αφρικής και τις ποικιλόμορφες ζούγκλες της Νότιας Αμερικής. 

Παγωμένοι κόσμοι, ζούγκλες, παράκτιες θάλασσες, έρημοι και λιβάδια, ανοιχτές θάλασσες, περιοχές με γλυκά ύδατα και δάση έρχονται σε 4K ανάλυση στις οθόνες μας!

Μάθε τα πάντα, λίγο πριν από την πρεμιέρα στο: www.netflix.com/OurPlanet.