Plus, το νέο, μυστηριώδες κι εκπληκτικό τρέιλερ!


Συνήθως όταν έχεις λατρέψει μια σειρά από την πρώτη της σεζόν, τότε το ότι θα παρακολουθήσεις και την δεύτερη είναι σιγουράκι. Αυτό ισχύει και για την επιτυχημένη και σοκαριστικά ρεαλιστική σειρά του Netflix, 13 Reasons Why, η οποία θα κάνει πρεμιέρα αυτό τον μήνα.

Σε περίπτωση που ζεις σε κάποια σπηλιά, η συγκλονιστική σειρά ακολουθεί έναν έφηβο ο οποίος έχει λάβει κάτι μυστηριώδεις κασέτες (αυτός και μερικοί ακόμα άνθρωποι από τον κύκλο του), στις οποίες η Hannah Baker, μια συμμαθήτρια του αγοριού, έχει ηχογραφήσει σε αυτές τους 13 λόγους για τους οποίους αποφάσισε να αυτοκτονήσει.

Η σειρά, μιλάει για τον εκφοβισμό στα σχολεία, για την κατάθλιψη που ταλανίζει πολλούς εφήβους και τις τάσεις αυτοκτονίες που έχουν πολλοί teenagers της γενιάς μας.

Το Netflix λοιπόν, πρόσφατα ανακοίνωσε την επίσημη ημερομηνία που θα κάνει πρεμιέρα η 2η σεζόν της σειράς, η οποία μας έχει αφήσει με αρκετά cliffhangers και με τις προσδοκίες μας ψηλά. Μαζί κυκλοφόρησε και το πρώτο επίσημο τρέιλερ της σειράς, με το σλόγκαν: «Οι κασέτες ήταν μόνο η αρχή».

.be

Τι άλλο όμως γνωρίζουμε για την σειρά; Διάβασε παρακάτω!

Υπάρχει άλλο υλικό εκτός του τρέιλερ;

Η επίσημη σελίδα της σειράς στο Twitter, ανέβασε το παρακάτω μυστηριώδες βίντεο… Δεν μας βοηθάει και πολύ…

Πότε θα κάνει πρεμιέρα η σειρά;

Στις 18 Μαΐου.

Από πιο σημείο θα ξεκινήσει η δεύτερη σεζόν;

Περίπου από το τέλος της 1ης σεζόν. Για την ακρίβεια, λίγους μήνες μετά.

Πόσο διαφορετική θα είναι η δεύτερη σεζόν από τη πρώτη;

Όπως και στη πρώτη σεζόν, έτσι κι σε αυτή, θα «μιλάει» για ζητήματα που πολύς κόσμος θεωρεί ταμπού (βλ. bullying, τάσεις αυτοκτονίας κτλ.)

Πόσα επεισόδια θα έχει;

13. Duh.

Ποιοι θα παίζουν;

Όλο το καστ της 1ης σεζόν επιστρέφει (ναι, και η Hannah φυσικά), αλλά αυτή η σεζόν θα μας συστήσει και σε νέους χαρακτήρες. Οι ηθοποιοί Anne Winters, Bryce Cass, Chelsea Alden, Allison Miller, Samantha Logan, Kelli O’Hara, Jake Weber, Brenda Strong, Meredith Monroe, R.J. Brown, και Ben Lawson θα εμφανιστούν στην σειρά, αλλά δεν θα αποτελέσουν μέρος του μόνιμου καστ.

Τι θα αφορά αυτή η σεζόν;

#1. Για ένα πυροβολισμό στο σχολείο

#2. Για τον βιασμό της Jessica

#3. Για την προσπάθεια του Alex ν’ αυτοκτονήσει

#4. Για την μήνυση των γονιών της Hannah

#5. Για τους βιασμούς του Bryce

Θα υπάρξει 3η σεζόν;

Δεν έχει επιβεβαιωθεί κάτι ακόμη, αλλά οι συντελεστές σκέφτονται από τώρα το θέμα της 3ης σεζόν.

Σημαντική σημείωση: Αν χρειάζεσαι βοήθεια ή να μιλήσεις σε κάποιον, μπες στον ανανεωμένο Οδηγός Συζητήσεων της σειράς, ο οποίος θα περιλαμβάνει μια νέα Σειρά Συζητήσεων (μια σειρά από βίντεο όπου οι συντελεστές αναφέρονται στα θέματα που θίγονται στη σειρά).

 

Κεντρική φωτό: Instagram @13reasonswhy