Γιγάντια ρομπότ και μυθικά πλάσματα παλεύουν και πάλι στην νέα ταινία δράσης του Στίβεν Σ. ΝτιΝάιτ


Τι συμβαίνει όταν ξεκινάει μια εξέγερση ανάμεσα σε μυθικά πλάσματα; Τι μπορεί να προκύψει από μια διαμάχη ανάμεσα σε τεράστια τέρατα μαζικής καταστροφής, τα Καϊτζού και σε γιγαντιαία ρομπότ, τα Γιάγκερ, τα οποία ελέγχονται ταυτόχρονα από δυο πιλότους μέσα από μια γέφυρα νευρώνων; Ίσως η καλύτερη ταινία επιστημονικής φαντασίας και δράσης!

Αυτό ήταν μονάχα η αρχή για την νέα, απόλυτη απειλή που βιώνει η ανθρωπότητα στην ταινία

.

Ποια είναι η πλοκή της νέας ταινίας του sequel;

Αυτήν τη φορά, ο Τζέικ, ο άλλοτε πολλά υποσχόμενος πιλότος των Γιάγκερ, του οποίου ο θρυλικός πατέρας έδωσε τη ζωή του για να εξασφαλίσει τη νίκη της ανθρωπότητας ενάντια στα τερατώδη Καϊτζού, καλείται, προκειμένου να γλιτώσει τη φυλακή, να εγκαταλείψει τον υπόκοσμο, όπου έχει μπλεχτεί, και να φανεί αντάξιος της κληρονομιάς του πατέρα του, αντιμετωπίζοντας τα εξωγήινα τέρατα.

pacificrim3_01.JPG 

Στο πλευρό του Τζέικ βρίσκουμε τον Λάμπερτ και τη δεκαπεντάχρονη Αμάρα, οι οποίοι μαζί με τους υπόλοιπους επίλεκτους πιλότους ξεκινούν μια παγκόσμια εξέγερση ενάντια στις δυνάμεις που απειλούν με αφανισμό την ανθρωπότητα.

Μερικά facts για την ταινία:

#1. Λίγα λόγια για το sequel

Η ταινία αποτελεί συνέχεια του πρώτου Pacific Rim σε σκηνοθεσία του βραβευμένου με Όσκαρ, Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο όπου πολυδύναμα γιγάντια ρομπότ με χειριστές ανθρώπους, ως πιλότους, αγωνίστηκαν προκειμένου να σώσουν την ανθρωπότητα από τα τεράστια τέρατα που εισέβαλαν, μέσω μιας πύλης που άνοιξε στον Ειρηνικό Ωκεανό, από την άλλη διάσταση.

Χάρη στην μεγάλη του επιτυχία, το

Jaeger πρόγραμμα εξελίχθηκε στην ισχυρότερη παγκόσμια αμυντική δύναμη στην ιστορία της ανθρωπότητας και τώρα, δέκα χρόνια μετά τη μεγάλη μάχη, οι ωκεανοί είναι ήρεμοι, αλλά ανήσυχοι. Η PPDC τώρα καλεί τους καλύτερους και ευφυέστερους να πάρουν την σκυτάλη και να γίνουν η νέα γενιά ηρώων που θα αντιμετωπίσει την γιγάντια απειλή των Καϊτζού.

#2. Οι χαρακτήρες «ξεδιπλώνονται» σε αυτή την ταινία

pacificrim3_02.jpg

Περίπλοκοι και διαφορετικοί χαρακτήρες εμπλέκονται σε μια παγκόσμια περιπέτεια, που μεταφέρει το κοινό στο μέλλον, σε Λος Άντζελες, Κίνα, Τόκιο, Αυστραλία ακόμα και στην παγωμένη Σιβηρία.  Μπροστά στον κίνδυνο που αφορά όλη την ανθρωπότητα, όλοι ενώνονται ανεξαρτήτως θρησκείας, φυλής ή παρελθόντος κι αυτό αντικατοπτρίζεται και στο καστ της ταινίας που ηγείται ο Τζο Μπογιέκα (που συμμετέχει και στην παραγωγή της ταινίας) με τον Σκοτ Ίστγουντ να συμπράττει. «Μάλλον θα πρέπει να πάμε στον κόσμο τους αυτήν την φορά», δήλωσε πρόσφατα σε συνέντευξή του Μπογιέκα.

#3. Εκπληκτικά τοπία απ’ όλο τον κόσμο γίνονται μέρος του φιλμ

Η πλειοψηφία της παραγωγής έλαβε χώρα στα Fox Studios στην Αυστραλία, με εξωτερικά γυρίσματα σε πολλά μέρη γύρω από το Σίδνεϋ και το Μπρισμπέιν.  Επίσης σκηνές γυρίστηκαν στα τεράστια Wanda Studios της Κίνας (με την ταινία

να είναι η πρώτη αμερικανική παραγωγή που γυρίστηκε εκεί) ενώ σκηνές γυρίστηκαν και στο όρος Φούτζι στην Ιαπωνία, στη Σεούλ, Στο Μπουσάν στη Νότια Κορέα και σε καταρράκτες και παγόβουνα στην Ισλανδία.

#4. Εφέ και κοστούμια κόβουν την ανάσα

pacificrim3_04.JPG

Τα ειδικά κοστούμια πλοήγησης των Γιάγκερ φέρουν την υπογραφή της Legacy, της εταιρείας που έχει σχεδιάσει κοστούμια για πολλές υπερ-ηρωικές ταινίες (Suicide Squad, Captain America: Civil War, X-Men Apocalypse). Για τα απαιτητικά ειδικά εφέ της ταινίας συμμετείχαν διάφορες εταιρείες σε διαφορετικές χώρες, οι οποίες εργάζονταν με διαφορετικές ταχύτητες με βάση τις απαιτήσεις ανά τμήμα. Συνολικά απασχολήθηκαν 2000 άτομα, μόνο για τα εφέ. 

Απόλαυσε παρακάτω το επίσημο τρέιλερ της ταινίας!

Η ταινία θα προβληθεί την Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018