Το Spectre πλησιάζει όλο και πιο κοντά


Το Spectre πλησιάζει όλο και πιο κοντά


Καινούργιο τρέιλερ για τον ανανεωμένο James Bond, στη δεύτερη σκηνοθετική απόπειρα του Sam Mendes με το δημοφιλή ήρωα και σινεφίλ franschise. Μέχρι στιγμής βέβαια δεν ήταν και πολλά τα στοιχεία που είχαμε συλλέξει για αυτή την περιπέτεια του Άγγλου υπερ-πράκτορα (την 24η ταινία του ήρωα του Ian Fleming).

Όλα αυτά όμως αλλάζουν με το τελευταίο βίντεο το οποίο ξεπερνάει τα δυόμιση λεπτά και ξεχειλίζει από πυροβολισμούς, εκρήξεις, γρήγορα αυτοκίνητα, βρετανικό στυλ, ασταμάτητο κυνηγητό, έντονα βλέμματα και τη Μόνικα Μπελούτσι φυσικά.

Η τεχνολογία ποτέ δεν έλειπε από τον 007 οπότε δε λείπουν και τα gadget που εντυπωσιάζουν, ενώ ένα ακόμα εντυπωσιακό στοιχείο είναι και η αρχική σκηνή του έργου η οποία θα είναι η μεγαλύτερη που έχει γυριστεί ποτέ για ταινία του James Bond. Αυτή διαδραματίζεται στη Πόλη του Μεξικού κατά τη διάρκεια μιας παραδοσιακής παρέλασης που βλέπει τους κατοίκους βαμμένους ως σκελετούς, και θα περιέχει πάνω από 1.500 κομπάρσους. Για αυτή δε την σκηνή το Μεξικό χρηματοδότησε τη ταινία με είκοσι εκατομμύρια δολάρια, ώστε να τονώσει το τουριστικό ενδιαφέρον προς την πόλη.

Δείτε το τρέιλερ παρακάτω και να αναμένετε την ταινία στις αρχές Νοεμβρίου.


{youtube}LTDaET-JweU{/youtube}