Σας λείπει η δημοφιλής σειρά; Κανένα πρόβλημα!


Σας λείπει η δημοφιλής σειρά; Κανένα πρόβλημα!


Οι οπαδοί του Walter White και του Jesse Pinkman σίγουρα έχουν νοσταλγία για το τηλεοπτικό σίριαλ που τελείωσε πέρυσι με ένα αξιομνημόνευτο φινάλε. Αν ψάχνετε μια νέα σειρά για υποκατάστατο σας είπαμε ήδη χτες που να στραφείτε.

Αν όμως θέλετε να ξαναζήσετε λίγη από τη μαγεία του Breaking Bad και μάλιστα όχι τηλεοπτικά αλλά στη πραγματική ζωή, δεν έχετε παρά να πραγματοποιήσετε το ταξίδι για την Αγγλία από τις 24 Ιουλίου και μετά. Τότε είναι που θα ανοίξει τις πόρτες του στο ανατολικό Λονδίνο ένα pop up bar, το οποίο θα είναι ανοιχτό μόλις τρεις μήνες και θα έχει μέσα του διάφορα καλούδια από τη σειρά, όπως το γεγονός ότι ο κεντρικός χώρος θα είναι μια ρέπλικα του εσωτερικού από το βανάκι στο οποίο "μαγείρευαν" οι δυο πρωταγωνιστές.

Η ονομασία αυτού  ABQ, το οποίο βγαίνει από το Albuquerque, όπου λάμβαναν χώρα τα γεγονότα της σειράς. Αν όμως θέλετε να τολμήσετε την επίσκεψη σε αυτό θα πρέπει να ξέρετε πως το μαγαζί είναι ήδη ρεσερβέ μέχρι τον Σεπτέμβρη! Είπαμε, αν μη τι άλλο η σειρά έχει ακόμα φανατικούς οπαδούς.