Το international all-stars spinoff, Canada vs. the World, ξεκινά στις 18 Νοεμβρίου και ο πρωθυπουργός του Καναδά θα δώσει το παρών σε μια ιστορικής σημασίας εμφάνιση για την queer και drag culture


Το Canada’s Drag Race: Canada vs. the World είναι έτοιμο να κάνει πρεμιέρα στις 18 Νοεμβρίου και απ’ ό,τι φαίνεται σε αυτό πρόκειται να παρακολουθήσουμε μια ιστορικής σημασία εμφάνιση για την παγκόσμια queer culture. Ο λόγος φυσικά για τον Καναδό πρωθυπουργό, Justin Trudeau, ο οποίος και σύμφωνα με το πρώτο trailer του λαμπερού σόου αναμένεται να εμφανιστεί σε αυτό σε μια guest συμμετοχή. Ο ίδιος θα γίνει με άλλα λόγια ο πρώτος παγκόσμιος ηγέτης που εμφανίζεται στο Drag Race franchise, σε ένα bold statement ως προς την αποδοχή της LGBTQI+ κοινότητας, κομμάτι της κουλτούρας της οποίας είναι φυσικά το drag.

Το Canada vs. the World είναι το δεύτερο All-Star season του international Drag Race spinoff, μετά το UK vs. the World, που προβλήθηκε πέρυσι από το Entertainment Weekly. Σύμφωνα με το trailer και τα teases αυτού, σε αυτή τη σεζόν πρόκειται να δούμε δημοφιλείς φιγούρες όπως οι Monét X Change, Priyanka, Anjulie, Hollywood Jade, Jeanne Beker, Joe Zee, Sarain Fox και Gary Janetti.

Στον διαγωνισμό πρόκειται να συμμετέχουν οι Anita Wigl’it, Icesis Couture,Kendall Gender, Ra’Jah O’Hara, Rita Baga, Silky Nutmeg Ganache, Stephanie Prince, Vanity Milan και Victoria Scone, με τον νικητή να λαμβάνει ως βραβείο ένα ταξίδι στο Hollywood για να ηχογραφήσει ένα ντουέτο με τον θρυλικό RuPaul.

Δείτε το trailer εδώ: