Είναι ένας πρόλογος στις ρίζες του γκράφιτι και στους δημιουργούς που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο συνεχίζουν να «σημαδεύουν» τη συγκεκριμένη σκηνή στην Ελλάδα και το εξωτερικό...


H URBANACT σας προσκαλεί στα εγκαίνια μιας ιδιαίτερης graffiti έκθεσης, με τίτλο “Prologue” στην CHEAPART HALANDRI (Στρατάρχου Παπάγου 13, Χαλάνδρι – Τηλ: 210. 6833620).

Διάρκεια έκθεσης: 9-11/5/2014

 

Εγκαίνια: Παρασκευή 9/5 στις 19:30

 

Η έκθεση αποτελεί ένα πρόλογο στην υλοποίηση μιας παρέμβασης που θα υλοποιηθεί το 2015 στην Ελλάδα με θεματική το γκράφιτι. Είναι ένας πρόλογος στις ρίζες του γκράφιτι και στους δημιουργούς που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο συνεχίζουν να «σημαδεύουν» τη συγκεκριμένη σκηνή στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ συμμετέχουν και νέοι δημιουργοί. H έκθεση "Prologue" αποτελεί ένα βήμα για την εξερεύνηση της τέχνης των γραμμάτων του Graffiti.

 

Στην έκθεση συμμετέχουν 29 Έλληνες και ξένοι Graffiti artists, οι οποίοι παρουσιάζουν πρωτότυπα ανυπόγραφα έργα τους στο ελληνικό κοινό. 

Όλα τα έργα έχουν τυπωθεί σε 5 μοναδικά αντίτυπα, τα οποία και πωλούνται στη συμβολική τιμή των 20 ευρώ, στηρίζοντας συμβολικά τη συμμετοχή των δημιουργών.

 

Συμμετέχουν από το εξωτερικό:

AROE / CAN2 / CERN / CLOG / DAIM / DMOTE / EROSIE /  LAZOO / PARIZONE / POSE 2 / ONEPOINT / SHIZENTOMOTEL / WON / WOW123

 

και από Ελλάδα:

APSET / JASONE / KEZ / LIVE2 / NADE / NASTWO / ΟΡΓΗ / PUPET / RINO

RTMONE / SAME84 / SENOR / SPARK / ΤΑΖΕ / YOKER

 

Τα εγκαίνια της έκθεσης είναι την Παρασκευή 9 Μαίου στις 19:30 στον εκθεσιακό χώρο της CHEAPART.HALANDRI, ενώ θα ακολουθήσει dj set στον ισόγειο χώρο του cafe και της αυλής.

 

Ώρες και ημέρες λειτουργίας της έκθεσης: Σάββατο 10 και Κυριακή 11 Μαΐου, 2μ.μ.- 9μ.μ.  

 

Οι υπεύθυνοι σας περιμένουν να γνωριστείτε κοντά σε χρώματα, βιβλία, συλλεκτικά περιοδικά του χώρου, μουσική και προβολή ταινιών!