Πώς να ξέρεις ότι είσαι πραγματικά ερωτευμένη, σύμφωνα με το ζώδιό σου


Νιώθεις ξαφνικές ταχυπαλμίες; Μονοπωλεί ένα άτομο τη σκέψη σου; Πιάνεις τον εαυτό σου να ονειροπολεί ή να ανεβάζει σφυγμούς. Έχεις την υποψία ότι είσαι ερωτευμένη αλλά δεν είσαι σίγουρη; Αν μάθεις πώς ερωτεύεται κάθε ζώδιο ίσως έρθεις πιο κοντά στην απάντηση που ψάχνεις!

Κριός

Ο Κριός κυβερνάται από τον πλανήτη Άρη, τον πλανήτη ενέργειας, δράσης και επιθυμίας. Όταν μια Κριός ερωτεύεται δεν φοβάται να το δείξει. Μην παραξενευτείς αν σου βγει μια ωμή, παθιασμένη, παρορμητική ενέργεια προς το αντικείμενο του πόθου σου. Η επιθετική σου προσέγγιση είναι πιο παιχνιδιάρικη από άλλα ζώδια και δεν έχεις κανένα πρόβλημα να εκφράσεις τα συναισθήματά σου προκειμένου να οδηγήσεις αυτόν που θες στην κρεβατοκάμαρα. Ο έρωτας για μια Κριό είναι όπως οι καταδύσεις, συναρπαστικός και επικίνδυνος. Μπορεί ακόμη και μόνο μετά από τρεις εβδομάδες ραντεβού να ζητήσεις από τον νέο σου σύντροφο να δεσμευτεί σοβαρά και να βρεθείς να συμπεριφέρεσαι σαν κουτάβι που έχει νέο κόκαλο όταν είσαι κοντά του.

Ταύρος

Μια Ταύρος δεν ερωτεύεται εύκολα, οπότε όταν το κάνει, είναι συνήθως για να έχει διάρκεια. Βασική προϋπόθεση: Πρέπει να νιώσεις μια πρωταρχική σχεδόν ζωώδη σύνδεση με τον πιθανό ερωτικό σου σύντροφο, αλλά επίσης να αισθανθείς ότι μπορείς να δημιουργήσεις μια ασφαλή φωλιά για τα έντονα ένστικτά σου. Έτσι, μόλις αρχίσεις να φαντάζεσαι ότι διαλέγεις μαζί του τα σεντόνια για το κρεβάτι σας, είναι η πρώτη σοβαρή ένδειξη ότι είσαι ερωτευμένη! Οι Ταύροι δείχνουν στους άλλους τον έρωτά τους όταν προσφέρονται να κάνουν αγγαρείες ή με το να ικανοποιούν τις επιθυμίες του ερωτικού τους αντικειμένου, οπότε όταν δεις να αλλάζεις το πρόγραμμά σου προκειμένου να κάνεις κάτι για το αμόρε σου, έχεις μια επιπλέον ισχυρή απόδειξη, ειδικά αν αφήνεις την άνεσή σου ή το πρόγραμμα του ύπνου σου!

Δίδυμοι

Ως Δίδυμος, έχεις την ικανότητα να βλέπεις το θετικό σε όλους και έχεις ανοιχτό μυαλό για το με ποιον θα περνάς τον χρόνο σου. Τόσο απλά! Βέβαια αυτός είναι επίσης ο λόγος για τον οποίο θεωρούν ότι πληγώνεις εύκολα καρδιές. Συνήθως ωστόσο είσαι ο τύπος που βλέπεις το ποτήρι μισό γεμάτο στις σχέσεις σου! Ένας σίγουρος τρόπος για να μάθεις ότι μπορεί να είσαι ερωτευμένη είναι αν βρεθείς να περνάς μια ολόκληρη μέρα με το αγόρι σου χωρίς να συναντηθείς με τους υπόλοιπους «ακολούθους» σου. Μπορεί να πάσχεις από το μεγαλύτερο FOMO του ζωδιακού κύκλου, οπότε αν ακυρώνεις ένα πάρτι για να είσαι μόνη με κάποιον, είναι η μεγαλύτερη απόδειξη ότι τον ερωτεύεσαι.

Επιπλέον αδιάσειστο στοιχείο, είναι μόλις αρχίσεις να δημιουργείς λίστες αναπαραγωγής τραγουδιών και να κατεβάζεις ταινίες για να του τις δώσεις. Επειδή σου αρέσει να φλερτάρεις και να παίζεις, αυτό που κάνει τη διαφορά και σε ανεβάζει στην πίστα των ερωτευμένων είναι ότι αναζητάς ή νιώθεις οικειότητα με τον άλλον.

Καρκίνος

Με βασικό πλανήτη τη Σελήνη, ως Καρκίνος είσαι του «όλα ή τίποτα». Ξέρεις ότι ερωτεύεσαι κάποιον όταν τον προσκαλείς στο κέλυφός σου, δηλαδή στο σπίτι σου. Είναι το καταφύγιό σου όπου μπορείς να ξεφύγεις από τον κόσμο. Οι Καρκίνοι θέλουν να μαζεύουν αντικείμενα που έχουν συναισθηματική αξία, οπότε αν αφήσεις κάποιον να αγγίξει τα πράγματά σου ή να δανειστεί τους κρυστάλλους σου, πρέπει να σου έχει δημιουργήσει μια αίσθηση εμπιστοσύνης και αφοσίωσης. Το ίδιο ισχύει όταν θες να τον ξεναγήσεις στις αναμνήσεις σου ή σε ό,τι έχει σημασία για σένα. Είσαι ένα από τα ζώδια που θέλουν να φροντίζουν τους άλλους, οπότε όταν αισθάνεσαι ότι τα τρυφερά μητρικά σου ένστικτα αρχίζουν να σε κυριεύουν, ο έρωτας ωριμάζει παράλληλα μέσα σου. Και ακόμα κι αν είσαι η χειρότερη μαγείρισσα στον κόσμο, θα προσπαθήσεις να γίνεις σεφ για το ταίρι σου όταν νιώθεις ερωτευμένη.

Λέων

Η λιονταρίνα το φωνάζει δυνατά και περήφανα όταν ερωτεύεται κάποιον. Η πρώτη ένδειξη: ανεβάζεις κοινή σας φωτογραφία στο Instagram. Είσαι περήφανη που είσαι ερωτευμένη και θέλεις ο κόσμος να γνωρίζει ποιος κέρδισε την καρδιά σου. Μπορεί να ανήκεις σε ένα από τα πιο δύσκολα ζώδια ως προς το να ανακάμπτεις από μια ατυχή σχέση, γιατί αγαπάς τόσο παθιασμένα και συντριπτικά. Όταν αισθάνεσαι ότι ο εσωτερικός σου coach κάνει σθεναρή την εμφάνισή του (ξέρεις, με αυταρχικό τρόπο), είναι πιθανώς επειδή ερωτεύεσαι και θέλεις να δημιουργήσεις τον τέλειο κόσμο για τους δυο σας, μια προστατευτική bubble για την αγάπη σας. Είσαι πολύ πιστή και κτητική, οπότε όταν βγαίνουν τα νύχια, είναι μόνο από αγάπη.

Παρθένος

Ο χρόνος είναι χρήμα για όσους ανήκουν στο ζώδιο της Παρθένου, οπότε όταν αλλάζεις το πρόγραμμά σου για να βρεις χρόνο να αφιερώσεις σε κάποιον είναι μια ισχυρή ένδειξη ότι τον ερωτεύεσαι. Ο δρόμος για να φτάσεις ωστόσο στον έρωτα θα χρειαστεί λίγο χρόνο παραπάνω, καθώς είσαι από τη φύση σου πολύ συντηρητική, αλλά όταν αρχίσεις να βάζεις το ταίρι σου στο πενταετές σχέδιο της ζωής σου, σημαίνει ότι χαλαρώνεις. Σου αρέσει να είσαι σε πνευματική εγρήγορση, οπότε θες να βρεις κάποιον με τον οποίον οι συζητήσεις να σε εξιτάρουν και να κρατάνε το ενδιαφέρον σου αμείωτο.

Η υγιεινή είναι επίσης ύψιστης σημασίας για σένα, οπότε μόλις αρχίσεις να πίνεις νερό από το ίδιο ποτήρι (ή να σκουπίζεστε στην ίδια πετσέτα – ξέρω, ναι αυτό είναι τραβηγμένο), τότε σίγουρα βρίσκεται σε καλό δρόμο προς την καρδιά σου. Αν και δεν σου φαίνεται, μπορεί να είσαι γατούλα στο σεξ, αλλά ο άλλος πρέπει να έχει πρώτα κερδίσει την εμπιστοσύνη σου για να σε απολαύσει και σε αυτό το κομμάτι. Έχεις μια μεγάλη λίστα απαιτήσεων, οπότε όταν κάποιος πληροί το 90 τοις εκατό αυτών, μπορείς με ασφάλεια να πεις ότι έχει πιθανότητες να γίνει ο σύντροφός σου.

Ζυγός

Με κυβερνήτη την Αφροδίτη, τη θεά του έρωτα και της ομορφιάς, σε διακρίνει η ευγένεια σε όλες της τις μορφές. Ως Ζυγός, λατρεύεις την πολυτέλεια και να απολαμβάνεις τις λεπτές απολαύσεις της ζωής. Όταν έρχεσαι σε επαφή με έναν φιλόδοξο εραστή που μπορεί να σε ξεναγήσει σε αυτά τα ονειρεμένα βασίλεια, θα ανοίξεις πλήρως την καρδιά σου. Είσαι ένα από τα πιο γοητευτικά ζώδια του ζωδιακού κύκλου, μπορείς να μιλάς ατελείωτα για οποιοδήποτε θέμα και όταν το ταίρι σου είναι του ίδιου βεληνεκούς πυροτεχνήματα ανάβουν στα μάτια σου. Θα διαπιστώσεις ότι αυτό που αγαπάς στον σύντροφό σου είναι κομμάτια ή αντανακλάσεις από τα χαρακτηριστικά που αγαπάς στον εαυτό σου. Πολλοί άνθρωποι προσελκύονται από σένα, οπότε αυτοί που διεκδικούν μια θέση στην καρδιά σου πρέπει να είναι πραγματικά ξεχωριστοί για να μπορούν να απολαμβάνουν τη λάμψη σου. Χρειάζεται χρόνος για να δεσμευτείς πλήρως σε ένα άτομο, οπότε αν βρεθείς να νιώθεις απόλυτα δοσμένη σε κάποιον, τότε σίγουρα είσαι ερωτευμένη μαζί του.

Σκορπιός

Για τον Σκορπιό, υπάρχει μια πολύ λεπτή γραμμή ανάμεσα στην αγάπη και την εμμονή, οπότε η πλοήγηση σε αυτά τα βαθιά νερά μπορεί να είναι δύσκολη. Αντίθετα με όσα έχεις ακούσει για τους Σκορπιούς (π.χ. ότι σκέφτονται συνέχεια το σεξ), είσαι μάλλον συντηρητική όσον αφορά την οικειότητα και προτιμάς να είσαι σε μια βαθιά αφοσιωμένη σχέση από ό,τι σε σχέση της μιας βραδιάς. Θα ξέρεις ότι είσαι ερωτευμένη όταν αρχίζεις να κάνεις θυσίες για να διασφαλίσεις την ευτυχία του συντρόφου σου. Τόσο έντονο!

Ως πολύ μυστικοπαθές άτομο, χρειάζεσαι λίγο χρόνο για να ανοιχτείς και να νιώσεις λιγότερο ευάλωτη, οπότε μόλις φτάσεις σε αυτό το επίπεδο, είσαι σίγουρα έτοιμη να μπεις βαθιά και να αφήσεις τον εαυτό σου να ερωτευτεί. Δίνεις τον εαυτό σου εξ ολοκλήρου στο άτομο που έχει την καρδιά σου, και το σωστό άτομο θα απολαύσει την έντασή σου με όλες του τις αισθήσεις. Θέλεις να μάθεις τα πάντα για τον σύντροφό σου, ειδικά για τις σεξουαλικές εμπειρίες και τα μυστικά του. Είσαι ένα από τα πιο ζηλιάρικα ζώδια του κύκλου, όταν νιώσεις ότι η κτητικότητα σε κυριεύει είναι όταν η καρδιά σου αρχίζει να εμπλέκεται.

Τοξότης

Όταν μια Τοξότης ερωτεύεται, νιώθει μια μόνιμη αφορμή για γιορτή! Επειδή συνήθως σου αρέσει να ζεις μόνη σου τις περιπέτειές σου, όταν προσκαλέσεις το ερωτικό σου ταίρι να έρθει σε ένα ταξίδι μαζί σου, αυτό σημαίνει ότι τα πράγματα σοβαρεύουν κι ότι πέρα από έλξη αρχίζεις να έχεις και βαθύτερα αισθήματα. Αν μάλιστα, αφήσεις τον άλλον να κάνει το σχεδιασμό του ταξιδιού, μάλλον έχεις δαγκώσει πολύ τη λαμαρίνα. Είσαι ένα εξαιρετικά θετικό ζώδιο και με αυτό έρχεται η ικανότητα να βλέπεις τα καλύτερα στους ανθρώπους, οπότε σου είναι δύσκολο να επιλέξεις μόνο ένα άτομο για να μοιραστείς τον χρόνο σου. Μόλις αρχίσεις να φέρνεις το ταίρι σου μαζί σου στους διάφορους κοινωνικούς σου κύκλους, αυτό είναι ένα ακόμη σημάδι ότι είσαι βαθιά ερωτευμένη. Η επικοινωνία είναι πολύ σημαντική για σένα και αν έχεις βρει κάποιον που μπορεί να μιλήσει για την τέχνη, τον πολιτισμό και τη φιλοσοφία μέχρι να ανατείλει ο Ήλιος, τότε ίσως έχεις συναντήσει τον έρωτα της ζωής σου.

Αιγόκερως

Ως ένα ζώδιο που κυβερνά ο Κρόνος, ο πλανήτης που διδάσκει τη δομή στη ζωή, ο Αιγόκερως εκτιμά ένα σταθερό θεμέλιο και μια σχέση που βασίζεται στη ρουτίνα. Μόλις γίνει αυτό, θα είσαι σε θέση να δείξεις στο ταίρι σου πόσο υπέροχη είναι η ζωή μαζί σου. Πιθανότατα έχεις ένα πολύ γεμάτο πρόγραμμα και πρέπει να έχεις έναν σύντροφο που να εκτιμά τη νοοτροπία σου. Ως άτομο της δικαιοσύνης, σου αρέσει να κόβεις τα πάντα στη μέση, οπότε μόλις αυτές οι γραμμές γίνουν θολές και σταματήσετε να χωρίζετε το λογαριασμό ή αν τον αφήσεις να σε εντυπωσιάσει, ίσως ανοίξεις την πύλη του οχυρού σου για να τον αφήσεις να μπει στην καρδιά σου.

Υδροχόος

Όταν πρόκειται για αγάπη, οι Υδροχόοι είναι πολύ ρεαλιστικοί και προνοητικοί. Είναι μοναδικά άτομα που έχουν έρθει στη Γη για να αυξήσουν την ανθρώπινη συνείδηση, οπότε η αγάπη με έναν Υδροχόο είναι μια εμπειρία ξεχωριστή. Βασικά, για σένα, Υδροχόε, δεν ισχύει κανένας από τους τυπικούς κανόνες γνωριμιών. Κάποιος που μπορεί να εκτιμήσει την αίσθηση του χιούμορ, τις ανθρωπιστικές προσεγγίσεις και το καλό γούστο στην τέχνη και τον πολιτισμό είναι ο ιδανικός σου συνδυασμός. Συνήθως, αυτός ο δεσμός διαμορφώνεται με την πάροδο του χρόνου, ώστε να μπορείς να παντρευτείς στο τέλος τον καλύτερό σου φίλο.

Δεν σου αρέσουν οι συμβάσεις και οι ετικέτες, οπότε όταν συστήνεις κάποιον ως τον σύντροφό σου, μάλλον τον έχεις ερωτευτεί – ιδιαίτερα όταν περνάς μαζί του περισσότερο χρόνο απ’ ό,τι για τις δραστηριότητές σου ή για το να σώσεις τον κόσμο!

Ιχθύς

Όταν μια Ιχθύς ερωτεύεται τα δίνει όλα - πηγαίνεις βαθύτερα από οποιοδήποτε άλλο ζώδιο. Να είσαι ωστόσο προσεκτική γιατί στο τέλος θα πνιγείς από υπερχείλιση αισθήσεων! Όταν βρεθείς σε ένα δωμάτιο γεμάτο ανθρώπους, αλλά το μόνο που μπορείς να ακούσεις και να δεις είναι το ταίρι σου, ξέρεις ότι έχεις ερωτευτεί. Είσαι ένα πολύ χαρισματικό πλάσμα, σου αρέσει να κακομαθαίνεις τον άλλον με δώρα, οπότε όταν δεις ότι ο μισός μισθός σου ξοδεύεται για χάρη του συντρόφου σου, μπορείς να πεις με ασφάλεια ότι είσαι τρελή και παλαβή γι’ αυτόν. Μπορεί να είσαι πολύ ζηλιάρα, οπότε σε όσους ανάβουν αυτό το κομμάτι σου, προσοχή: κατολισθήσεις! Όταν αισθάνεσαι να σε κατακλύζουν τάσεις κτητικότητας είσαι κοντά στο να πεις το «σ’ αγαπώ».

Πηγή