Mοναδικό, ιδιαίτερο, ξεχωριστό κράμα από μάζες.


Για τη σεζόν Φθινόπωρο-Χειμώνας ’19, η SUPERDRY έρχεται για να σου θυμίσει πως ανάμεσα σε εκατομμύρια χιλιάδες προσωπικότητες, ιδιοσυγκρασίες και τρόπους έκφρασης, εσύ διαφέρεις. Διατηρείς ένα πνεύμα μοναδικό, ακόμα κι αν μοιάζεις ολόιδιος με κάποιον άλλον περαστικό. Το ίδιο ρούχο μπορεί να εκπέμπει έναν ξεχωριστό δυναμισμό, μία λάμψη εκτυφλωτική ή πιο θαμπή.
https://www.instagram.com/p/B3UIRhtHVhj/
Στη συγκεκριμένη καμπάνια, αναμειγνύονται οι σειρές Mainline, Sport και Snow για να δημιουργήσουν την καμπάνια AW19 «My Way». Πρόκειται για ένα κράμα Vintage, Americana, βρετανικής ραπτικής και γραφικών ιαπωνικής αύρας. Η SUPERDRY φημίζεται για τους αναπάντεχους συνδυασμούς τάσεων κι επιδράσεων. Τώρα, στο DNA της επεμβαίνουν νέα γονίδια, τα οποία μας συστήνουν τον εξπρεσιονισμό και την original ματιά στην παγκοσμιοποίηση της μόδας. Μέσα από σχόλια και φωτογραφίες, συνεντεύξεις και βίντεο, η καμπάνια #SDMyWay σε βοηθάει να περπατήσεις στο σταυροδρόμι, που σε διχάζει ανάμεσα σε μοναδικότητα και ενσωμάτωση. Οι ιστορίες δυναμικών προσωπικοτήτων θα σου διδάξουν την ισορροπία.
https://www.instagram.com/p/B3uTsGvHV16/
https://www.instagram.com/p/B3MZ46YDwXY/
Ανάμεσα στα ταλέντα που εκπροσωπούν την καμπάνια mainline, βρίσκονται οι δίδυμες Amiya, οι οποίες απέκτησαν φήμη μέσω των φωτογραφιών που κοινοποιούσαν προβάλλοντας το Harijuku στυλ τους. Η Amber Brown έχει ιδρύσει την κοινότητα συμβουλευτικής και ενδυνάμωσης για την αλωπεκία «Ηair Free Life», το μοντέλο Presley Gerber- γιος της Cindy Crawford-, η Hanna Cross-η κοπέλα του Brooklyn Beckham- και ο Chris Eubank JR, ο οποίος είναι Βρετανός επαγγελματίας πυγμάχος και δις παγκόσμιος πρωταθλητής μεσαίων βαρών. 16 πρωταγωνιστές, μη τεμνόμενοι, μη ταιριαστοί, ανόμοιοι. Τι τους εμπνέει; Ποια είναι η ιστορία που κρύβουν πίσω από τη μάσκα ρούχων, που αντιπροσωπεύουν;
https://www.instagram.com/p/B3mlTgWDQK6/
https://www.instagram.com/p/B3rTbZxnuGh/
«Όποιος και να είσαι, όπου και να είσαι, σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή, όπως και να ζεις - το στυλ αλλάζει συνέχεια. Και η μίξη διάφορων στυλ αποτέλεσε μέρος του DNA μας από την πρώτη στιγμή. Γι’ αυτό όποιος και αν είσαι, ντύσου με τον δικό σου τρόπο».

#SDMyWay