Υπάρχει, και μάλιστα στην Αθήνα.


Στην εποχή του φλερτ μέσω των social media, με poke και «πέσιμο» στο inbox, μία παρέα ανδρών, διαφορετικών γνωστικών αντικειμένων, αποφάσισε να επενδύσει στο παραδοσιακό φλερτ. Ο Ανέστης, πτυχιούχος πολιτικός μηχανικός, ο Χρήστος, πτυχιούχος Ηλεκτρολογίας, και ο Σπύρος, πτυχιούχος Πληροφορικής με μεταπτυχιακό στο Management, έφτιαξαν την σχολή Men Of Style και μέχρι σήμερα έχουν εκπαιδεύσει στο φλερτ 400 άνδρες, ηλικίας από 18 έως 55 ετών!

 

Τα μαθήματα

Τα σεμινάρια που παραδίδονται αφορούν στην εκμάθηση βασικών πραγμάτων για τη γυναικεία ψυχολογία, στη γλώσσα του σώματος, στον τόνο της φωνής και σε όλες αυτές τις μικρές, αλλά εξαιρετικά σημαντικές, λεπτομέρειες για το παιχνίδι του φλερτ. Όπως αναφέρουν οι τρεις coaches, οι άντρες μαθαίνουν να καταλαβαίνουν πότε μία γυναίκα είναι συναισθηματικά διαθέσιμη και πότε όχι, αλλά και πώς να διαχειριστούν το πρώτο ραντεβού. «Όταν έρχονται σε εμάς οι άνδρες μας λένε ‘θέλω να βρω γυναίκα’. Εμείς τους απαντάμε ‘αυτό που πρέπει να επιθυμείς είναι να βρεις τη σωστή γυναίκα’ Τους μαθαίνουμε να προσεγγίζουν τις γυναίκες με ωραίο τρόπο, βασισμένο στην ειλικρίνεια. Πολλοί μαθητές μας ρωτάνε για την πρώτη ατάκα. Τους εξηγούμε ότι το παν είναι να είναι άνετοι.» υποστηρίζουν. 

Ο εξάλογος του επιτυχημένου φλερτ

1.Δεν φλερτάρουμε έχοντας καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ. Η μυρωδιά απωθεί τις γυναίκες, ενώ μειώνεται η ικανότητα μνήμης.

2.Ζητάμε κινητό τηλέφωνο και όχι Facebook. Συνήθως η γυναίκα δίνει το Facebook όταν θέλει να αποφύγει κάποιον.

3.Είναι πιο αποτελεσματική η προσέγγιση γυναικοπαρέας από έναν άνδρα και όχι από περισσότερους. Ένας φίλος μπορεί να προσεγγίσει μόνο όταν η γυναικοπαρέα έχει αποδεχτεί τον πρώτο.

4.Δεν έχει τόσο σημασία όσο νομίζουμε η πρώτη ατάκα. Το παν είναι να είσαι άνετος για να ρίξεις τις άμυνες της γυναίκας. Να την κάνεις να γελάσει.

5.Η καλή εμφάνιση δημιουργεί πιο εύκολα έλξη και κάνει τις γυναίκες να συγχωρούν πιο εύκολα τα λάθη στο φλερτ. Δεν είναι όμως το παν, καθώς αποτελεί μόνο το 50% της επιτυχίας. Το υπόλοιπο 50% είναι το στυλ.

6.Το να πάρεις το κινητό τηλέφωνο δεν είναι αυτοσκοπός. Πολλές φορές στην προσπάθεια να το πετύχουμε χάνουμε το νόημα του φλερτ.

 

 

 

Με στοιχεία από: Ελεύθερος Τύπος