Τώρα μπορείς!


Πολλές μαζεμένες παρουσιάσεις έκανε η Google!Από τη μία το λανσάρισμα της νέας οικογένειας smartphones κάτω από τη γενική ονομασία Pixel, από την άλλη μια νέα εφαρμογή για εικόνες. Με την απλή ονομασία Wallpapers, επιτρέπει στον χρήστη να κατεβάσει εικόνες μέσα από μια μεγάλη ποικιλία θεμάτων από υπέροχα τοπία της φύσης και αρχιτεκτονικά θαύματα μέχρι καλλιτεχνικά αφηρημένες φωτογραφίες, και να την προσαρμόσει στην αρχική του οθόνη. Βεβαίως, σε μια εποχή που η τεχνολογία -ιδίως στις εφαρμογές των κινητών-σημειώνει καθημερινά επιτεύγματα, μια εφαρμογή με φωτογραφίες δεν σημαίνει τίποτα από μόνη της.

Γι’ αυτό η εταιρία θέλησε να δώσει στους χρήστες ένα επιπλέον κίνητρο, όχι μόνο για να κατεβάσουν την εφαρμογή αλλά και συμμετέχουν οι ίδιοι. Ο τρόπος είναι απλός: μέσω του Wallpapers οι χρήστες μπορούν να ανεβάζουν τις δικές τους εικόνες στο Google+! Μια όμορφη φωτογραφία που τραβήξατε πρόσφατα, μπορεί να μην περιοριστεί στο προφίλ σας στα social media, αλλά να επιλεχθεί από την Google για να μπει στην εφαρμογή της (και συνεπώς σε όλες τις Android συσκευές)!

googlewallpapers750.jpg

 

Στο πλάνο περιλαμβάνεται κι ένα σχετικό, ειδικό πρόγραμμα (Google+Create), στο οποίο θα συγκεντρώνονται οι δημόσιες φωτογραφίες όσων συμμετέχουν και θα λαμβάνουν περισσότερες πιθανότητες προβολής. Ανάμεσα στα προνόμια που προσφέρει η εταιρία σε όσους συμμετέχουν στο πρόγραμμα είναι η δημιουργία του δικού σας προφίλ στην σελίδα της, η δυνατότητα να διαμορφώσετε την σειρά των επόμενων features της Google, καθώς και το να δείτε τις φωτογραφίες σας και στα άλλα κανάλια marketing της εταιρείας. Κυρίως με την επέκταση της Google και στα Macs (Featured Photos screensaver), πιθανότατα οι προβολές σας να είναι ακόμη περισσότερες!

Εάν λοιπόν νομίζετε πως έχετε ταλέντο στη φωτογραφία και θέλετε να συμμετέχετε στο πρόγραμμα, μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα συμμετοχής μέσα από την επίσημη σελίδα της Google, https://plus.google.com/create.