Οι δέκα καλύτεροι λογαριασμοί στο Instagram για άμεση έμπνευση στο DIY

Φοιτητική ζωή σημαίνει άπλετος ελεύθερος χρόνος και οι DIY κατασκευές είναι ο καλύτερος τρόπος να τον σπαταλήσεις

Κείμενο: Ναταλία Πετρίτη

Τώρα που ξεκινά σιγά σιγά η νέα ακαδημαϊκή χρονιά θα έχεις παρατηρήσει ότι έχεις πια στη διάθεσή σου άπλετο ελεύθερο χρόνο σε σχέση με όταν ήσουν μαθητής, τον οποίο μπορείς να διαθέσεις σε ό,τι σου αρέσει πραγματικά. Το DIY είναι μια από τις καλύτερες νέες ασχολίες που μπορείς να αποκτήσεις, που θα σε βοηθήσει μάλιστα να κατασκευάσεις χρηστικά αντικείμενα με την αισθητική που σου ταιριάζει, αναβαθμίζοντας, εύκολα, γρήγορα και οικονομικά το φοιτητικό σου σπίτι. Ιδού οι καλύτεροι DIY λογαριασμοί του Instagram για να λάβεις την απαραίτητη έμπνευση.

Ο λογαριασμός της Erica Domesek, που ξεκίνησε να ασχολείται με το DIY πίσω στο 2009, δίνει το απαραίτητο inspo σε όσους ξεκινούν τώρα να ασχολούνται με αυτό. Πουλά επίσης εξαιρετικά DIY kits για beginners, ενώ ασχολείται με μεγάλο εύρος κατασκευών που αφορά από το ντεκόρ του σπιτιού μέχρι χειροποίητα καλλυντικά.  

View this post on Instagram

A post shared by Kelly Mindell (@studiodiy)

Η Kelly Mindel του Studio DIY μοιράζεται ιδέες εμπνευσμένες από τον νεαρό γιο της, σε ένα mix από lifestyle φωτογραφίες μέχρι ιδέες για πάρτι, DIY projects και άλλα.

https://www.instagram.com/reel/COHOYi4gkSz/?utm_source=ig_web_copy_link

Η Mani Gubler του Vintage Revivals ασχολείται με κατασκευές που περιλαμβάνουν ακόμα και την τοποθέτηση πλακιδίων, σε έναν λογαριασμό που εμπνέει απλόχερα αν σκοπεύετε να ανακαινίσετε τον χώρο σας.

Απλά και έξυπνα DIY projects που μπορείς να κάνεις στο σπίτι, δια χειρός Kara Whitten του Kailo Chic στο Instagram. Και λογικά ένας από τους πιο πολύχρωμους λογαριασμούς του μέσου.

Έμπνευση για όλες τις ηλικίες και ιδανικά για εσένα που κάνεις babysitting για χαρτζιλίκι στο Handmade Charlotte.

Βohemian διάθεση στο Fall for DIY της Francesca Stone που θα σε βάλει σίγουρα σε διάθεση αλλαγής του χώρου σου.

Ακόμη ένα account για weekend warriors που δεν σταματούν να δημιουργούν. Η Jenni Radosevich του I Spy DIY συνδυάζει τόσο τις κατασκευές όσο και τις ανακαινίσεις ολόκληρων χώρων.

Το The House That Lars Built είναι ένας fun λογαριασμός αφιερωμένος στο artful living και τις κατασκευές. Διάσημος για τα έντονα χρώματά του, αλλά και την ιδιαίτερη vintage αισθητική του.

Ο λογαριασμός της Lia Griffith στο Instagram, που αγαπά τα DIY projects και μοιράζει απλόχερα έμπνευση με τις αναρτήσεις της.

https://www.instagram.com/reel/CLDV1B5hwLP/?utm_source=ig_web_copy_link

Η Rachel Mae Smith διατηρεί έναν πολύχρωμο λογαριασμό στο Instagram γεμάτο DIY inspiration με έμφαση στην οργάνωση του χώρου, χρήσιμη για το νέο σου φοιτητικό σπίτι.

{loadposition inreadvideo2}