4 activities για ένα τέλειο καλοκαίρι!


Η σχολή έκλεισε. Πολλοί φίλοι σου έχουν πάει στα χωριά τους. Εσύ είσαι κολλημένος στην Αθήνα και έχεις καιρό ακόμη, μέχρι να φύγεις για διακοπές. Τι κάνεις; Θα σου πούμε εμείς! Εκμεταλλεύεσαι στο έπακρο τον ελεύθερό σου χρόνο!

Παρακάτω σου παρουσιάζουμε 5 δραστηριότητες για να κάνεις το καλοκαίρι σου πιο εποικοδομητικό!

#1. Ξεκίνα την γυμναστική

Νους υγιής… Ε, ισχύει αυτό που έλεγαν οι πρόγονοί μας! Ξεκίνα την γυμναστική και πέρα από το καλό που θα κάνεις στο σώμα και την υγεία σου, θα «σκάσεις» μύτη σε λίγο καιρό στην σχολή με τους νέους σου κοιλιακούς και δεν θα σε αναγνωρίζουν!

#2. Άρχισε ένα καινούργιο χόμπυ

Μην κάθεσαι κλεισμένος όλη μέρα στο σπίτι τώρα που έχεις ελεύθερο χρόνο! Βρες ένα ενδιαφέρον, όπως ένα άθλημα ή να μάθεις ένα μουσικό όργανο, και αξιοποίησε το ελεύθερό σου χρόνο, δημιουργικά!

#3. Πήγαινε σε συναυλίες

Η πόλη μας αυτό τον καιρό έχει ένα σωρό μουσικά events, φεστιβάλ (και για το θέατρο φυσικά) που σίγουρα κάτι θα βρεις να σου αρέσει. Η πόλη μας είναι ζωντανή! Εκμεταλλεύσου τη και απόλαυσέ τη!

#4. Βρες μία καλοκαιρινή δουλειά

Μια part time δουλειά είναι ό,τι χρειάζεσαι αυτή την περίοδο! Δούλεψε για λίγους μήνες, βγάλε μερικά χρήματα παραπάνω και απόλαυσε ακόμη περισσότερο τις διακοπές σου μετέπειτα! Επίσης, έτσι θα έχεις αποκτήσει και εργασιακή εμπειρία!

Κεντρική φωτό: Lena Bell / Unsplash